Uusi vuosi, uusi kujeet. Possu lopettaa kaiken hötkyilyn ja säntäilyn, ja koettaa elää leppoisaa, rauhallista elämää ;) Tuskin jaksaa kauheesti leikkiä laihduttajaakaan, mutta jos tavallinen possuelämä kiinnostaa, niin tervetuloa blogiin!

lauantai 5. syyskuuta 2020

Uusi satu Sudelle

Vanhan ajan satu ei siis purrut Suteen. Onneksi se ei ole Possun kirjoittama, muuten olisi voinut vaikka masentua rankasta arvostelusta. (Sähköpostissa.) ;) Mutta ehkä tällainen nykyaisempi versio sopisi Sudelle paremmin?

Esittelyssä Prinsessa Hoksnokka. En tiedä, ylittääkö tämmöinen kuvien julkaiseminen jo jonkun tekijänoikeuslain, mutta kirjoittajan nimi on esillä ja tämähän on itse asiassa vain kirjan markkinointia, etenkin kun Possu jättää vielä lopun paljastamatta, joten jokainen kiinnostunut joutuu itse lukemaan kirjan, jos haluaa tietää, kuinka prinsessan käy. Jopa Sus saa nyt tyytyä siihen ;D







Eli : Olipa kerran Prinsessa, joka asusteli tyytyväisenä linnassaan eläintensä kanssa.




Tämä ei miellyttänyt kuningataräitiä.  - Lopeta tuollainen eläinten kanssa melskaaminen ja hanki itsellesi aviomies!

Kehotus ei miellyttänyt prinsessaa, mutta hänen oli pakko totella.



Koska prinsessa oli kaunis ja rikas, kosijoita ilmaantui linnan portille kiusaksi asti. Prinsessa kuulutti, että hän aikoi laittaa prinssit kokeeseen. Se joka selviäisi kokeesta, saisi palkkioksi prinsessan.



Yhtenä kokeena oli esimerkiksi moottoripyöräajelu prinsessan kyydissä.



Prinsessan lasitornista pelastaminen. Ja monta muuta hurjaa koetta.


Yksikään prinssi ei suoriutunut tehtävästään, ja niin prinsessa luuli olevansa turvassa.

MUTTA!!


Silloin ilmestyi maisemiin Prinssi Rehvakas. 
Ja jännärimme jää nyt tässä jännittävästi kesken. Voitte lainata kirjastosta Babette Colen Prinsessa Hoksnokan ja saatte selville, joutuiko prinsessa naimisiin, vai saiko elää eläintensä kanssa onnellisena elämänsä loppuun asti. ;)

 

2 kommenttia:

  1. Vähän ärsytti siinä Tulukset -sadussa se että solttu oli kiero ja laiska ja pelastui ja sai kunkun tittelin, katsoin että oikeudetta, ihan vaan huijaamalla noidalta tulukset ja sitten käskyttämällä koiria.

    Tää uus on paree!! <3 Sähäkkä prinsessa eikä mikään kuvankoristeena oleva nössöpetteri-matilda Toivon että pääsee eroon Rehvakkaastaja nai sen hoineidon johon on rakastunut!! Ja karkaa san boliviadoriin ja perustaa hattaraplantaasin!!

    VastaaPoista
  2. Suella olisi näköjään mahdollisuuksia satusedäksi.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!