Uusi vuosi, uusi kujeet. Possu lopettaa kaiken hötkyilyn ja säntäilyn, ja koettaa elää leppoisaa, rauhallista elämää ;) Tuskin jaksaa kauheesti leikkiä laihduttajaakaan, mutta jos tavallinen possuelämä kiinnostaa, niin tervetuloa blogiin!

lauantai 11. syyskuuta 2021

Syksyä

 Syksy on saapunut. Pimeät illat. Huu, karseaa totutella pimeässä ajoon. Uimavedet on kivasti viilenneet. 14-asteista tänään. Possu on uinut lähes joka ilta. Vielä tarkenee uida 30-45 min. Sen jälkeen tekee mieli pukea villasukat ja lapaset! 

Ilmassa on ompuntuoksua. Jokaisen talon pihalla omenapuut näyttävät notkuvan omenoista. Lähes jokaisen talon isäntäväki lahjoittaa, tyrkyttää, pakottaa, anelee ihmisiä hakemaan omppuja. Ilmaiseksi! Äkkiä! Kunhan vievät ennen kuin mätänevät kaikki puutarhaan. Heinäkuussa samalla lailla oli tyrkyllä viinimarjoja. Ystävällistä. Possu haki itselleen sekä omppuja etä marjoja. Nyt on tullut syötyä omppuja sellaisenaan, omenariisipuuroa, kauratoskaomenaa ja tänään lähti loput hilloksi.

Mitä muuta? Varsiluuta! Sellaisenkin Possu osti talven varalle. Varsiluuta on kätevä. Mutta varsi on heikosti kiinnitetty. Irtoaa lakaistessa. Ei ole siis sopiva pääsiäisyön luutaralliin.
3 kommenttia:

 1. Pääsiäistä odotellessa siis ;D

  Mä tykkään kun tulee pimeää, sateen kiilto asvaltilla iltaisin saa mielen muikeaksi, melankolinaa niin että kuulo menee!

  Pääsee leikkimään parvekkeella ulkovaloilla, hih! Ei kun Possu valokauppaan ja pihapuu valoisaksi illan ajaksi, jo vain tekee hyvää! Eivät nuo valoarjat nykyään juuri maksakaan hirmusti kun ledit on halpoja.

  Nauttikaa siis pimeydestä, se syö surut ja murheet, jättää hymyilemään varjoihin...=)

  (tulipas lyyrinen kommentti ;D)

  VastaaPoista
 2. Ei ole omppuja, mutta puolukoita kuitenkin. Hämäränhyssy rauhoittaa, kun ei tarvitse ajella pimeässä. Possu voisi kömpiä talviunille.

  VastaaPoista
 3. älä lennä heikkotekoisella luudalla.minäkin tarvitsen varsiluudan.toivottavasti siihen ei tarvita lentolupakirjaa.oikeasti aion tehdä pääsiäiskoristeen seinälle epäonnisesta noidasta.taisi olla juonut liikaa kahviplöröä,vai mitä lie ollut seassa.ensin lakaisen sillä pihaa.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!