Uusi vuosi, uusi kujeet. Possu lopettaa kaiken hötkyilyn ja säntäilyn, ja koettaa elää leppoisaa, rauhallista elämää ;) Tuskin jaksaa kauheesti leikkiä laihduttajaakaan, mutta jos tavallinen possuelämä kiinnostaa, niin tervetuloa blogiin!

torstai 25. heinäkuuta 2024

Hei hei heinäkuu

 Hei hei heinäkuu! Ja tervemenoa! Oot ollut tosi raskas kuukausi. Äärisäitä koko ajan. Joko kamalaa hellettä, myrskyä, rankkasadetta. Jos jotain positiivista, niin marjasato on ollut hyvä. Possu on saanut mustikoita. Mansikka-aika oli lyhyt, mutta onneksi Possu oli nopea, niin niitäkin on pakkasessa. Jokunen hilla ja vattukin. Marjastus on rankkaa, mutta tavallaan rentouttavaa. Saa olla metsässä. Saa selvittää ajatuksensa. Saa hosua paarmoja ja hyttysiä. Purkaa kiukkunsa niihin. Ja lopulta on iloinen, kun pääsee rättiväsyneenä pois paarmojen kiusattavana olemasta. Pääsee uimaan. Pääsee omaan kotiin. Tietää jotain tehneensä. Ja nukkumaan mennessä on niin kerta kaikkisen väsynyt, että nukkuu edes vähäsen tässä kammottavassa kuumuudessa. Ja kun tulee talvi, ihana talvi, on pakastin täynnä vaivalla poimittuja marjoja, joita on kiva sieltä napsia. :)




sunnuntai 14. heinäkuuta 2024

Hitaampi

 Vaikka Possu on hidas, niin ei sentään maailman hitain. Kyllä Possun kone on vielä hitaampi! Ehkä ois korkea aika vaihtaa konetta, kun jopa kännykän netti toimii nopeemmin kuin tietokoneen!! Mutta kun ei millään raaskis. Tää nykyaika on semmosta, että koko ajan sais olla ostamassa uutta ja uutta!! Tietokone on kuin auto. Heti kun sen saa liikkeestä ulos on se vanha ja vanhentunut. Plääh.

Mutta koska kone toimii hitaasti ja jumii, Possu kirjoittaa nopeesti. kun nyt kerran sai sen auki ja se toimii. Kunnes alkaa taas jumittaa.

Possu on poiminut marjoja. Possu on nähnyt käärmeitä. Viimeisin käärme ei tykännyt Possusta. Se sihisi, vaikka Possu ei ollut tehnyt sille mitään pahaa. Eikö metsään muka mahdu sekä käärme että Possu? Mitä käärmettä haittaa jos Possu nyt vähän marjoja poimii sen takapihalta? Syökö käärme muka marjoja? Mitä häh? Possu syö. Possun on erittäin tärkeä syödä marjoja, koska ne on terveellisiä. Jos Possu ei saa marjoja, Possu menee kauppaan ja ostaa karkkeja. Ne on epäterveellisiä Possulle. Sitten Possu syö niitä itsensä kipeeksi, lihoo ja saa sokeritaudin ja syövän ja hammassäryn ja sokerihumalan ja reikiä hampaisiin... Ja se on käärmeen syy! Häpeäisi!!