Uusi vuosi, uusi kujeet. Possu lopettaa kaiken hötkyilyn ja säntäilyn, ja koettaa elää leppoisaa, rauhallista elämää ;) Tuskin jaksaa kauheesti leikkiä laihduttajaakaan, mutta jos tavallinen possuelämä kiinnostaa, niin tervetuloa blogiin!

torstai 25. heinäkuuta 2024

Hei hei heinäkuu

 Hei hei heinäkuu! Ja tervemenoa! Oot ollut tosi raskas kuukausi. Äärisäitä koko ajan. Joko kamalaa hellettä, myrskyä, rankkasadetta. Jos jotain positiivista, niin marjasato on ollut hyvä. Possu on saanut mustikoita. Mansikka-aika oli lyhyt, mutta onneksi Possu oli nopea, niin niitäkin on pakkasessa. Jokunen hilla ja vattukin. Marjastus on rankkaa, mutta tavallaan rentouttavaa. Saa olla metsässä. Saa selvittää ajatuksensa. Saa hosua paarmoja ja hyttysiä. Purkaa kiukkunsa niihin. Ja lopulta on iloinen, kun pääsee rättiväsyneenä pois paarmojen kiusattavana olemasta. Pääsee uimaan. Pääsee omaan kotiin. Tietää jotain tehneensä. Ja nukkumaan mennessä on niin kerta kaikkisen väsynyt, että nukkuu edes vähäsen tässä kammottavassa kuumuudessa. Ja kun tulee talvi, ihana talvi, on pakastin täynnä vaivalla poimittuja marjoja, joita on kiva sieltä napsia. :)




4 kommenttia:

  1. Possu on niin ahkera! Terveellinen ulkoilmaelämä tarjoaa parhaat unet.

    VastaaPoista
  2. Vielä pitää muutama päivä kestää...

    VastaaPoista
  3. Olisitpa täällä... tekisin marjastusdiilin sun kanssa.
    Sä oot ollut taas tosi reipas marjastaja, ei lopu vitamiinit talvella eikä pitäis lenssupöpöjen löytää Possulaan.

    VastaaPoista
  4. Minä, laiskana varmaan, vaikka keksin monenlaisia syitä, ei ole autoa, millä mennä marjapaikoille, kävelymatkan päässä olevat marjat poimii joku jo ennen aikojaan, bussilla voisi mennä, jos tietäisi minne, jne, tekosyitä riittää, mutta siis laiskana marjastan vain torilla ja senkin olen ulkoistanut tyttärelle, joka autolla hakee marjat ja kantaa ne minulle pakastettavaksi. Mutta nyt on pakkaset niin täynnä marjoja, että omista pensaista poimituista pitänee keittää vaikka hilloa.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!