Uusi vuosi, uusi kujeet. Possu lopettaa kaiken hötkyilyn ja säntäilyn, ja koettaa elää leppoisaa, rauhallista elämää ;) Tuskin jaksaa kauheesti leikkiä laihduttajaakaan, mutta jos tavallinen possuelämä kiinnostaa, niin tervetuloa blogiin!

tiistai 27. elokuuta 2019

Ei mitään ihmeellistä

Ei mitään ihmeellistä. Hetken mielijohteesta Possu vaan päätti klikata "poista blogi". Se on aika helppoa. ;)

Ei kauheen uuttakaan. Possu on elämänsä varrella kirjoittanut monta yksityistä päiväkirjaa ihan kynällä ja paperilla. Ja tuhonnut niistä suurimman osan. Yhtäkkiä vaan kaikki itsekirjoittama tuntuu niin tyhmältä. Sinne paperiversioon yleensä kirjoittaa enimmäkseen niitä huonojen päivien asioita. Ei sellasia  oo kiva jälkeenpäin lukee. Siks ne tuhoo. Joskus taas yrittää kirjoittaa hauskasti ja positiivisesti. Se menee helposti sit taas tekopirteyden puolelle. Ja se rupee ärsyttään. Sit tulee tuhonneeksi ne iloiset kirjoitukset. Tällaista blogia jaksaa ehkä pitempään kirjoittaa, koska tässä saa vähän vuorovaikutustakin. Lukijoilta. Mutta näköjään siihenkin voi kyllästyä. Pitkään Possu blogia kirjoittikin. Niin pitkään, että blogin tuhottua oli kieltämättä hieman tyhjä olo.

Possu yritti tauon aikana kasvaa fiksuksi ja järkeväksi isoksi siaksi. Ei siitä mitään tullut. Possu pysyy aina Possuna. Jotkut possut on sellaisia. Ne ei kasva koskaan aikuisiksi. Tai pikemminkin, niistä ei tuu aikuisia siitäkään huolimatta, vaikka kasvaisivat (varsinkin mahasta), miten paljon tahansa. Possu mietti laittavansa uuden blogin nimeksi Iso Sika. Mutta Possu ei keksi, mitä sellaiseen aikuisen sian blogiin osaisi kirjoittaa? Ehkä terveysruokaohjeita, treenivinkkejä, maailmanpolitiikkaa ja sijoitusneuvoja. Ei Possu sellaista osaa. Possu kirjoittaa vain höpöjuttuja. Ihan tyhmä blogi, mutta onneksi sen lukeminen on sentään vapaaehtoista!

P.S. Sai Possu kuitenkin kesän aikana sen 2 kg pois toukokuun aloituspainosta. Possun mielestä se on hyvin, vaikka viimeisten viiden vuoden aikana olisi tullutkin 15 kg lisää. Sillä siinähän oli tarkoitus aloittaa uusi alku (vaikkakin sadannen kerran). Vähän niin kuin tähän blogiinkin tuli uusi alku.

En keksi enkä jaksa nyt muuta. Katsotaan keksinkö jatkossa mitään järkevää tai ei järkevää kirjoittamista tänne.

9 kommenttia:

  1. Tervetuloa takaisin.
    Kiva, kun palasit ihan vain possuina. Järkevä isosika olisi ehkä ollut rasittava. Mutta ei hätää, jos joskus kasvat, niin hyväksyn senkin.
    Kaksi kiloa kesän aikana on loistotulos! Taputa itseäsi päälaelle.

    VastaaPoista
  2. Hurraa! Sohvalla oltiin ihan maassa, kun blogisi katosi. Murheellisena sitä etsittiin. Hienoa, että olet olemassa ja onnea tuloksesta! Kirjoita ihan niin kuin itse haluat, oma on blogisi ja siellä on hyvä vierailla.

    VastaaPoista
  3. Jes - Possu palasi! Pöllölässäkin oltiin ihan hukassa; mitä tehdä nyt kun Possu on juossut pois, ja uhkasi kasvaa muka isoksi. Tai no, kuten Repukin, Pöllökin sen hyväksyy.
    Oli kiva tulla reissusta kotiin ja huomata, että olet taas täällä.

    Tähän oikeastaan voisi lainata Pasi Kauniston vanhan iskelmän
    "Koskaan et muuttua saa" -sanoja:

    Vaihtuvat päivät
    pois leikit nuo jäivät
    mut koskaan et muuttua saa
    vuodet niin kulkee
    ne paljon pois sulkee
    mut koskaan et muuttua saa

    ole sellainen vain
    jonka nähdä mä sain
    ole muisto mun nuoruudestain
    ole sellainen vaan
    että taas uudestaan
    oman nuoruutein takaisin saan

    aika jos vaihtuu
    pois haaveet jos haihtuu
    niin koskaan et muuttua saa
    aika on aikaa
    mut taika on taikaa
    sä koskaan et muuttua saa

    Ei kuitenkaan unohdetaan leikkimielisyyttä, eihän?
    Ja hei, onnea kahdesta kilosta, hieno suoritus! Toinen on varmaan muuten mun.... ;)
    Mites se suklaaton syyskuu? Kysyy hän, joka on "porsastellut" koko viime viikon *röyh*

    VastaaPoista
  4. Mitä jos aloitetaan vähän kevyemmin? Vaikka että suklaata vain yhtenä päivänä viikossa ? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sopii :) AM:n tuliaisia on vielä syömättä ja se ei voi ite syödä kun hammaslääkäri vei siltä hampaat...

      Poista
    2. Mulle sopis hyvin suklaaton syyskuu... kun en muutenkaan juuri syö suklaata. Torstaina söin kyllä just kaks palaa tummaa suklaata. Olivat unohtuneet keittiön pöydän reunalle aurinkoon...

      Poista
    3. Aloitin jo. Ostin turkinpippureita ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi!