Uusi vuosi, uusi kujeet. Possu lopettaa kaiken hötkyilyn ja säntäilyn, ja koettaa elää leppoisaa, rauhallista elämää ;) Tuskin jaksaa kauheesti leikkiä laihduttajaakaan, mutta jos tavallinen possuelämä kiinnostaa, niin tervetuloa blogiin!

lauantai 31. elokuuta 2019

Venetsialaistunnelmaa

Sotatila ulkona muistuttaa siitä, että nyt on Venetsialaiset. Possun mielestä raketit kuuluu vain uuteen vuoteen. Näin elokuussa ne tuntuu vain hölmöltä. Pimenevään elokuun iltaan sopii paremmin kynttilät. Possukin sytytti oman lyhtynsä sekä ulos, että sisälle.

Rauhallinen koti-ilta. Possu on tänään nauttinut siitä, ettei ole pakollista menoa mihinkään. Vain uimaan, ja sekin oli vapaaehtoista. ;)

Syksyä on jo ilmassa.

Rannalla kukki jotain tuollaisia punaisia käpyjä.

Possu sai omenoita. Mitähän niistä keksisi tehdä?




12 kommenttia:

  1. Raketeista olen ihan samaa mieltä, en oikein hoksannut niiden ideaa tähän aikaan vuodesta.
    Hauskan näköinen tuo punainen käpy, mikähän se on? Saitko selville?
    Omenoista voisi tehdä vaikka sosetta, se on hyvää ruisleivän päällä. Vaikkei kukaan koskaan uskokaan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika monena vuonna oon tehny sosetta. Siitä lähinnä riisiomenapuuroa. nyt ei jaksais alkaa väsäämään ;) Joku hyvä ja HELPPO kakku vois olla poikaa.

      Ei aavistusta, mikä käpy on.

      Poista
  2. Olisko etelänruttojuuri????

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tiedä. Kasvaa ihan rannassa, melkein kaislikossa.

      Poista
  3. Kuinka paljon sait omenoita? Yhden kakun verranko? Omppupiirakka on herkkua kyllä. Vanilijakastike tai jätski kaveriksi. Lurpsis! Nyt alkoi itsekin tehdä mieli. Onneksi meillä ei ole omenoita. Meidän omppupuista saatiin muutama omena. Suurin osa meni kompostiin. Loput on jo syöty.

    VastaaPoista
  4. Pussillisen. En huolinu enempää kun ei niin kauheesti tartte. Kakkuun meni noin 1,5 omenaa. Vielä ois siis urakkaa. Saa nähdä tuleeko ees ne tänään aikoneet vieraat, vai iskenkö pakkaseen? T. Possu

    VastaaPoista
  5. Pakasta omenapalat pussissa sellaisenaan ja käytä myöhemmin, hyväksi koettu vinkki. Näin pelaat aikaa ja nuo mahtuu pieneen koloon pakkasessa.

    VastaaPoista
  6. Hyvä Possu! #kg#
    (en ymmärrä noiden hästäkkien merkitystä, joten olen alkanut niitä käyttää kaikkialla)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä taas en käytä niitä ollenkaan, samasta syystä ;)

      Poista
  7. Löysin tänne Pöllölästä ja piti tulla vähän besserwisseröimään :) tuo käpy on vehkan marjaterttu, saman kasvin joka niin kauniisti suikertaa tuossa ylimmässä kuvassa veteen. Ja kukkii kauneilla kallamaisilla valkoisilla kukilla, tieteellinen nimi onkin Calla palustris.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!