Uusi vuosi, uusi kujeet. Possu lopettaa kaiken hötkyilyn ja säntäilyn, ja koettaa elää leppoisaa, rauhallista elämää ;) Tuskin jaksaa kauheesti leikkiä laihduttajaakaan, mutta jos tavallinen possuelämä kiinnostaa, niin tervetuloa blogiin!

sunnuntai 6. lokakuuta 2019

Kirja- ja ruokamessuilla

Tänään Possu vietti päivän messuilla. Kirjamessut ja ruokamessut oli tarjolla. Monenlaista tuli maisteltua. Sakkia riitti. Lopussa korvat soi ja jalat muussina.

Yhdessä pisteessä oli mahdollisuus lähettää postikortteja ilmaiseksi. Siinä sai sitten harmitella, ettei ollut osoitekirjaa mukana. Possu muisti Repun tiennimen. Niinpä tonttujen lisäksi jännättäväksi lähti matkaan myös postikortti Repulle hyvin vajavaisella osoitteella. Ennen Posti löysi kortit perille vaikka kannonkoloon, mutta mitenhän lienee nykypostin laita. Jännätään kuin pullopostin perille menoa! Muitten blogiystävien osoitteita Possu ei käynyt edes arpomaan. Muille Possu laittaa joskus ihan kotoa oikean osoitteen kanssa, mutta Repun kortti lähetettiin nyt harhailemaan. ;)

4 kommenttia:

  1. Hyvä kun muistutit... Pöllö on ostanut nipun kortteja, teille jokaiselle ihan ajatuksella. Mutta kun ei ole saanut niitä kirjoitettua eikä postitettua.

    VastaaPoista
  2. Hyvä on siis vielä edessä! ;)

    VastaaPoista
  3. Tonttu oli päässyt mukaan Kirja- ja ruokamessuille. Sieltä hän löytyi, paikasta jossa käydään käsiä pesemässä. Nyt nauttii olostaan uudessa kodissa joulua odotellen:)

    VastaaPoista
  4. Ahaa! Kyllä me Koirapojan kanssa ihmeteltiin. Posti on hukannut jokusen kortin ja pari lehteäkin ja sitten tulee kortti, jossa on vain nimi, katu ja kaupunki. Kaupunki on ratkaiseva, kun tuossa naapurikaupungissakin on sama katu. Lähettäjänä ei ollut Possu, joten täällä arvottiin useita samannimisiä tuttuja. Onneksi ei ehditty kiitellä ympäriinsä. Kiitämme nyt.
    Niitä lehtiä sitten saatiin, kun kustantajalle valitettiin. Kadonneita kortteja ei saatu.
    Tonttuja ei ole näkynyt.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!