Uusi vuosi, uusi kujeet. Possu lopettaa kaiken hötkyilyn ja säntäilyn, ja koettaa elää leppoisaa, rauhallista elämää ;) Tuskin jaksaa kauheesti leikkiä laihduttajaakaan, mutta jos tavallinen possuelämä kiinnostaa, niin tervetuloa blogiin!

torstai 24. lokakuuta 2019

Myrskyä ootellessa

Lunssa on nyt kestäny viikon. Yhden päivän Possu oli töistä pois. Viikonlopun ja illat poti kotona. Nyt alkais kai olla jo ohi, jos ei tulis noita yskänpuuskia yöllä makuuasennossa ja päivällä kaikenlaisista ponnisteluista. Yskänpuuskan tullessa Possu muistaa aina olevansa kipeä.
Eikö kuulostakin vähän astmalta? Possu yritti esittää tällaista työterveyslääkärille, kenen puheilla kävi. Lääkärin diagnoosin mukaan Possulla on vain nuha! Lääkäri määräsi Possulle nuhaan Duact-nimistä lääkettä, joka teki Possun niin väsyneeksi, että Possu päätti ottaa sitä vain 1 tabletin nukkumaanmennessä, vaikka käskettiin ottaa 2 päivässä. Jotenkin se lääke ei vaan tuntunut sopivan Possulle, vaikka yllättäen se helpottikin oloa tuota väsymystä lukuunottamatta.
Possuitse on silti vielä tuon mahdollisen itsekeksimänsä astma-diagnoosin kannalla. Mitenhän sitä pääsis testiin?

Huomiseksi on luvassa myrskyä. Varmuudeksi Possu latasi kännykkänsä, jos menee sähköt. Katsotaan millainen keli siitä tulee. Nyt just ei tuule. Päivällä tuuli kovasti, mutta sellaista suht lämmintä tuulta.

Viikonloppuja kaikille!

2 kommenttia:

  1. Työstä tullessani oli rapun edessä hyvin paksu kerros lehmuksen lehtiä, tuulen siihen tuomia. Kävin sitten niitä haravoimassa ja jossain kohden epäilin myrskyn jo alkaneen, mutta tuuli yltyi vasta myöhemmin. Juuri suljin ikkunan kun yritin tuulettaa, mutta tuntui koko talo tärisevän. Olisikohan nyt aika istua sohvalle neulomaan? Toivottavasti saat pitää sähköt! Uskon hengityksesi helpottavan hiljalleen. Lääke kannattaa todellakin ottaa yöksi, jos sitä vielä tarvitsee. Höyryhengitys voisi olla eduksi ja veden juominen lievittämään sitä yskää. Parahinta viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Meille myrsky ei tullut kovana. Vähän normaalia enemmän tuuli. Sähkötkään ei menny kertaakaan koko iltana.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!