Uusi vuosi, uusi kujeet. Possu lopettaa kaiken hötkyilyn ja säntäilyn, ja koettaa elää leppoisaa, rauhallista elämää ;) Tuskin jaksaa kauheesti leikkiä laihduttajaakaan, mutta jos tavallinen possuelämä kiinnostaa, niin tervetuloa blogiin!

lauantai 2. marraskuuta 2019

Lenssu selätetty

KOP KOP. Pitää koputtaa puuta. Lenssu on kai selätetty. Ärsyttävää se olikin! Ja kesti kauan. Nyt on kiva, kun ei enää hengästy ja saa yskänpuuskaa joka liikahduksesta. Silti vielä väsyttää. Ja kunto on nollassa.

Mites teidän hulailut, te jotka myös hankitte vanteen? Possulla se on muutaman ensiyrityksen jälkeen jäänyt sinne kirjahyllyn taa piiloon. Ei Possu oppinut sitä käyttämään. Se aina vaan tippuu alas. Pitänee myydä se kirpparilla, niinku Possu ennusti sen kanssa käyvänkin. ;)

Tontut näyttää myös jääneen ilman kotia. Nuo loput. Muutama olis vielä valmiina kätköpaikkaa odottamassa. Minnehän ne virittelisi?

Hulan lisäksi uus muoti-ilmiö näyttää nyt olevan painopeitto! Onko joku hankkinut? Possun mielestä se kuulostaa kamalalta. Possu tykkää nukkua nimenomaan mahdollisimman ohuen ja kevyen peiton alla. Jo tavallinen, vähän paksumpi peittokin ahdistaa, puhumattakaan mistään painopeitosta! Sen allehan tukehtuisi!

No, ei kai tässä muuta sen kummempaa. Hyvää Pyhäinpäivän iltaa ja marraskuuta!




8 kommenttia:

  1. Painopeitossa kuin myös ihanan kevyessä peitossa on puolensa. Painopeittohan kuulemma rauhoittaa levotonta nukkujaa, mutta mulle tulee mieleen mummolan untuvatäkit, jotka oli pienen tytön päällä aikas painavat. Ja aina oli niin raikkaat petivaatteet! Tuntui kylmältä mennä sinne peiton alle, mutta nopeasti sinne tuli lämmin kolo...

    VastaaPoista
  2. Älä luovuta vanteen kanssa, ajan kanssa opit sen käytön, olen varma. Itse tykkään kevyestä, mutta kuohkeasta peitosta, ainakin talvella.

    VastaaPoista
  3. Kuinkahan painava se painopeitto on? Minä voisin ehkä jopa tykätä talviaikaan sellaisesta; mulla oli lapsenakin aika painava peitto ja se oli ihanan lämmin.
    Olen melkoinen vilukissa ja nyt kun pitää opetella elelemään vähän viileämässä kuin kerrostalolämpötilassa, niin painavampi peitto voisi olla omiaan. Ja vielä kun toinen on varsinainen "kuumakalle" - nukkui koko viime talven pelkällä pussilakanalla, samalla kun minä melkein untuvatakkia ja pipoa kaivelin päälleni ;)

    VastaaPoista
  4. Mä oon kans aina ollu melkoinen kuumakalle. Tykkään nukkua vähän viileässä. Saa jopa vähän palella, niin uni tulee hyvin. Painopeitto painaa aika paljon, näin sanottiin netissä :

    "Painopeiton tulisi painaa noin 10 % oman kehon painosta, jotta siitä saa optimaalisimman hyödyn. Esimerkiksi 70 kiloiselle henkilölle suositellaan 7 kg painopeittoa."

    Kuulostaa aika kamalalta. Olo on varmaan kuin jyrän alle jääneellä.

    VastaaPoista
  5. Hulaa en vielä ole ostanut... ja painopeitto on lapsille..tai ainakin on alunperin suunniteltu terapiapeitoksi. Siis onko siitäkin tullut nyt hullutus aikuisillekkin, voi tätä maailmaa.

    VastaaPoista
  6. Aikuisille nimenomaan sitä markkinoidaan.

    VastaaPoista
  7. Hula huilaa, mutta ei sitä myydä. Jonain päivänä se vielä pyörii.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!