Uusi vuosi, uusi kujeet. Possu lopettaa kaiken hötkyilyn ja säntäilyn, ja koettaa elää leppoisaa, rauhallista elämää ;) Tuskin jaksaa kauheesti leikkiä laihduttajaakaan, mutta jos tavallinen possuelämä kiinnostaa, niin tervetuloa blogiin!

lauantai 9. tammikuuta 2021

Possu Oulussa

 Sattuipa niin, että Possu oli reissussa Oulussa. Hotellireissussa. Ihan muuten kai vaan huvikseen? Vai liekö ollut reissulla joku syvällisempikin tarkoitus? Ihan sama, joka tapauksessa Possu oli nyt lähdössä kotiin tuttavien kyydillä. Possu huomasi kuitenkin unohtaneensa vielä jotain huoneeseen. - Odottakaa käyn vielä huoneessa, Possu sanoi. Eivät vissiin kuitenkaan kuulleet, sillä pian Possu huomasi auton kadonneen pihasta. 

Paniikissa Possu kiirehti ulos hotellista. Juoksi pitkin liukuportaita. liukuportaiden vauhti kiihtyi ja kiihtyi, niin että Possu tunsi olevansa ihan kuin vauhdikkaassa liukumäessä. Possua suorastaan pelotti moinen vauhti. Kun vauhti lopulta päättyi ja Possu oli päässyt alas, huomasi hän olevansa jossain ihan eri kaupunginosassa tienviitan kohdalla. Hotelli oli auttamattomasti kadonnut, tuttavien autosta puhumattakaan. Mahtoivatko olla vieläkään huomanneet Possun puuttuvan. Lienevät jo kaukana. Kauhukseen Possu muisti myös puhelimensa ja rahapussin jääneen sinne autoon jo menneeseen matkalaukkuun. Possu oli siis ihan vieraassa kaupungissa ilman rahaa tai puhelinta, joten voinut edes soittaakaan kenellekään.

Possu vuodatti hätäänsä. - No. Tästä lähtee kohta taksi. Minun mummoni on lähdössä sillä. Sinä voit varmaan päästä sillä, eräs nainen lupasi. 

Taksi saapui. Se oli täynnä mummoja. Osa oli menossa Oulun keskustaan, osa jonnekin muualle. Possu mietti, missä pitäisi jäädä pois. Hotellille pitäisi päästä, mutta Possulla ei muistanut hotellin nimeä tai osoitetta. 

Kerrostalot vilahtelivat. Mikään paikka ei näyttänyt tutulta. Mummot puhelivat, kuinka vaarallinen paikka Oulu olikaan. Kaupungilla ei kannattanut liikkua yksin, ainakaan pimeän aikaan. Ilta oli tulossa. Possua hirvitti. Jonnekin pitäisi jäädä, mutta miten löytäisi hotellille, jonka nimeä ei tiennyt? Ja miten ilman rahaa pääsisi täältä pois? Taksikyyti oli kai tarjottu ilmaiseksi? Mutta taksissa taas saattaisi saada koronan. Maskiakaan ei ollut kellään, vaikka mummot istuivat tilataksissa vieri vieressä..


PIM... Kauhee pissihätä. Pakko päästä vessaan. Pääseekös tästä taksista.. ei kun sängystä...? Mitä? Possu onkin omassa sängyssä. Eikös Possu ollutkaan pelottavassa Oulussa? Hui... ei kun HAHA  Olipas hassu uni, kaikkea sitä näkeekin. Mutta ne liukuportaat oli kyllä aika hurjat! Vieläkin huimaa moinen vauhti!!



6 kommenttia:

  1. Voi Possu! Sun elämäsi unineen päivineen on kyllä niin uskomatonta, että rupes jo mullakin sydän jyskyttämään ja mietin, että miten ihmeessä... ennen kuin tajusin, ettei oikeesti voi noin sattua kenellekään. Paitsi Possulle ;D

    Mä en muista mun unia enää herättyäni, mikä lienee hyvä, sillä nekin on aika kummallisia..

    VastaaPoista
  2. Hassuja nuo unet. Minäkin olin viime viikolla Pietarissa hienossa kauppakeskuksessa, jonottamassa puuceehen ja kun pääsin vessaan tuli maanjäristys. Oli ankaraa pohdintaa kahden hädän välillä 😂.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika hurja. Mä oon joskus junan vessassa miettiny, että mitäs jos tää nyt suistuis kiskoilta. Lentäsin housut kintuissa...

      Poista
  3. Aluksi en tajunnut mutta ymmärrys hiipi päähän ennenn selitystä. hieno tarina tuli unsetasi, kannatti katsoa vaikka vähän huimasikin;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli ihan hauska katseltava. Tai ainaki siinä vaiheessa, kun heräsi!

      Poista

Kiitos kommentistasi!