Uusi vuosi, uusi kujeet. Possu lopettaa kaiken hötkyilyn ja säntäilyn, ja koettaa elää leppoisaa, rauhallista elämää ;) Tuskin jaksaa kauheesti leikkiä laihduttajaakaan, mutta jos tavallinen possuelämä kiinnostaa, niin tervetuloa blogiin!

keskiviikko 3. maaliskuuta 2021

Kesä tuli

 Lumi suli ja kesä tuli! Hiihtämiset on hiihdetty. Kohta alkanee pyöräilykausi. Tai ainakin pyörä menee nyt keväthuoltoon. Katsotaan sitten pääseekö pyöräileen ulos, vai iskeekö korona ulkonaliikkumiskiellon ja pitää polkea polkuautoa sisällä? 

EIKU AINII


Ei Possulla oo semmosta. Eikä pääse ostamaankaa, jos tulee kotoapoistumiskielto. Voi kökkö! Vessapaperia on, mutta tähän ei osannu varautua!!!

6 kommenttia:

  1. Nastakengät jalkaan ja ulos reippailemaan, siinäpä hauska tavoite. Tiaiset jo laulavat kevätlauluaan iloksemme. Polkuauto olisi hauska ajoneuvo, ei vaan ole aikuisten kokoa kuin huvipuistoissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meiltä oli jo lumet kokonaan pois. Ei tarvinnu ees nastoja. Mut nyt on taas maa valkea. Ei hiihtokeliä kuitenkaan.

      Poista
  2. Polkuauto akkiä keräykseen, Possulle liikuntaväline, osallistun vitosella.
    Älä vielä aurinkorasvaa ihoosi levitä kera viltin nurmelle, takatalvi on tulossa ja myrskyää lunta sekä paukuttaa pakkasta vielä kerran ja kunnolla! Kenraali Talvi on ylpeä vanha vaikuttaja joka poistuu taistellen!!

    VastaaPoista
  3. Jalat kuljettaa kesät talvet, ulkona sisällä. Olen keksinyt sisäjuoksun. Koirapoika vähän kohottelee kulmiaan, kun hölkkään ympyrää olohuoneessa ja vaihtelun vuoksi välillä makkarissa. Kesällä ehkä ihan ulkona pururadalla. Koirapoika on laiskistunut iän myötä, eikä innostu juoksuttamaan minua, joten pitää hoitaa homma ihan yksin.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!