Uusi vuosi, uusi kujeet. Possu lopettaa kaiken hötkyilyn ja säntäilyn, ja koettaa elää leppoisaa, rauhallista elämää ;) Tuskin jaksaa kauheesti leikkiä laihduttajaakaan, mutta jos tavallinen possuelämä kiinnostaa, niin tervetuloa blogiin!

keskiviikko 17. maaliskuuta 2021

Kevät

 Arvatkaa mitä?! Kevät on pitkällä. Possu hämmästyi tänään huomatessaan, että 2 viikon päästä on pääsiäinen! Omituista, vai mitä?!Kohta on kiire ostaa suklaamunia ja pääsiäisrakeita! Siis virpojille.. tietty... ihan virpojille vaan. Pitää olla ystävällinen lapsille. 



Todennäköisesti niitä ei liiku näin tautisena aikan. No voi harmi... Mikäs sit neuvoksi? Paha juttu... No ei kai sitten auta muu kuin ...


SYÖDÄ NE ITSE!!


Hah haa!!

9 kommenttia:

  1. Munat ostettu. Veikkaan, että etävirpojat hoitaa ne pois nurkista tänäkin vuonna.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kävikö niin vai jouduitko syömään itte?

      Poista
    2. Etävirpojat kävi, mutta säästin muiden varalle vielä muutaman. Niitä muita ei tullut, joten nyt on syötävää. Minullahan tämä korona oireilee niin, että syön suklaata!

      Poista
  2. Kevät on pitkällä, näin metsässä jo mäyrän jäljet.
    Ei täällä käy virpojia taudittomanakaan aikana, saan syödä munat aina ihan ite :)

    VastaaPoista
  3. Jos pääsiäinen olisi ollut tänä vuonna helmikuunlopun - viiva maaliskuun alun kohdilla, olisiko kevät ollut myöhässä?
    ostin tänään hohtavan pupun, sisällä siis väriä vaihtava led. ihuna, lutunen, rairuohikon viereen laitoin kuikuilemaan.

    VastaaPoista
  4. On, kevät on. Näin tänään EKANA töyhtöhyypän, sitten nähtiin niitä oikein parvi. Sitten pari kurkea. Joutsenet ilmoitti tulleensa jo viime viikolla. Mutta siis töyhtis on meidän kevään merkki, vaikka sitten huomenna satais mitä ja ois kuinka pakkasta - vaan ei oo, on luvattu 10 astetta lämmintä.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!