Uusi vuosi, uusi kujeet. Possu lopettaa kaiken hötkyilyn ja säntäilyn, ja koettaa elää leppoisaa, rauhallista elämää ;) Tuskin jaksaa kauheesti leikkiä laihduttajaakaan, mutta jos tavallinen possuelämä kiinnostaa, niin tervetuloa blogiin!

torstai 1. huhtikuuta 2021

Pääsiäistä!

 Taas tipuset ilmassa leikkiä lyö

ja possu suklaata syö

;D

Ohos Possu päästi melkein runon... noo lorun... hmm lööperiä nyt ainaki.


Vakavasti puhuen, kevät on pitkällä. Ja pääsiäinen. Neljä ihanaa vapaapäivää!!

Possun suunnitelmissa olisi lähteä pyöräilemään. Sitten yhtenä päivänä piknikille. Sinne on pakko jonkun lähtee mukaan. Possu on jo ihan mökkihöperö! No, ei tietenkää voi pakottaa. Oikeestaa kivempi mennäki yksin. Jääpähän itelle enemmän retkieväitä. HAHHAHHAA, vitsivitsi APRILLIA!!!Kyllä piknikillä on hauskempi, kun on seuraa.


Mut tiesittekö, että tänään ei ookaan perjantai, vaikka työviikko jo loppui? Ei, tosi omituista, nyt on torstai!!Ja huomenna possu kääntää vaan kylkee aamusta. Kunnes herää ja lähtee pyöräileen. Ehkä. Katotaan!!
7 kommenttia:

 1. Hyvää päsiäistä lättiin! Ainoa asia, mitä työnteossa kaipaan, on vapaapäivät. Muistan vielä, miten ihania kaikki arkipyhät oli, kun sai ylimääräistä vapaata. Pitänee keksiä jotain muuta, kun nyt jokainen päivä on vapaa. Josko rupeaisin harrastamaan eväsretkeilyä. Siis lapsuuden tyyliin eli eväsretkeilyä lähimetsässä, puoli kilometriä kävelyä ja "joko syödään eväät?"

  VastaaPoista
 2. Piknikki olis ihanaa! Mulla vaan on koira, joka ei yhtään siedä lenkillä pysähtelyä, niin on retkieväily jääny vähiin. Banaanilastuja joskus pysähdytään taskusta kaiveleen ja rouskuttaan.

  VastaaPoista
 3. Possulle ihunaista pyörimistä ja jos et piknikkailekaan niin muuten vaan kivaa pitkää viikonloppua.

  VastaaPoista
 4. Lomapäiviä on kiva suunnitella ja sitten lököillä ;) täällä siivousvimma iski, vaikka olis voinu ottaa rennosti.

  VastaaPoista
 5. Oi, pääsiäinen on ohi, mutta ihanat ulkoilu ja retkeilyilmat ovat täällä, ainakin tänään. Piknikille on hauskinta mennä seurassa, mutta kyllä eväät yksinkin maistuu, ulkona maistuu aina! Hyviä pyöräretkiä ja muita seikkailuja!

  VastaaPoista
 6. Tulin näin yksivuotis-synttärinä kiittämään ainoata lukijaani, olet paras!! Listan ykkönen!! Voittamaton!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainoa? Tokkopa sentään!Lukijoita kumminkin miljoona!

   Poista

Kiitos kommentistasi!