Uusi vuosi, uusi kujeet. Possu lopettaa kaiken hötkyilyn ja säntäilyn, ja koettaa elää leppoisaa, rauhallista elämää ;) Tuskin jaksaa kauheesti leikkiä laihduttajaakaan, mutta jos tavallinen possuelämä kiinnostaa, niin tervetuloa blogiin!

lauantai 8. toukokuuta 2021

Pitkästä aikaa

 Pitkästä aikaa täällä. 

Mitä kuuluu itse kullekin? Oletteko olleet tervennä? Oletteko saaneet rokotetta? Vai aiotteko ottaa? Monenlaisia juttuja kiertää. Salaliittoteorioita, jotka kuulemma ei oo salaliittoteorioita. Rokotetta on kutsuttu jopa "kuolemanpiikiksi." Aika hurjaa...

Possu on jo saanut ekan piikin. Ei oo vielä kuollut. Aika näyttää, mutta varmaa on ainakin, että  : - Kaikkihan me kuollaan. Ennemmin tai myöhemmin.





15 kommenttia:

  1. Kiva kuulla, että Possu on selvinnyt piikityksestä. Minä olen tätä harvinaista AstraZeneca porukkaa. Piikki ei aiheuttanut kuolemaa eikä muitakaan oireita. Nyt vain toista annosta odotellaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä saat toiseksi Pfiserin. Sanovat, että suojaa paremmin, kun on kahta eri rokotetta. Joku ainakin sanoi niin, jostain Possu luki. (Ja jostain sen, että rokote tappaa. ;P )

      Poista
  2. Hyvää kuuluu ja eka piikki (AZ) saatu maaliskuun alussa, toinen luvassa tämän kuukauden lopussa. Kiva, että olet taas täällä!

    VastaaPoista
  3. Perustetaan salaliitto eikä kerrota kenellekkään, edes toisillemme. Pysyy salassa, ikuinen liitto jäsenien kesken jotka eivät tiedä olevansa jäseniä liitossa jota ei siis ole, paitsi salaisesti. Tästä jo saa teoriaa tarpeeksi pitämään Kansasin Trumpisti kuumina kuukaude,n kaksi. Ja sitten kun keksivät mikä on Blogistanian Capitol niin ei ikun valtaamaan.

    Kyllä ennen oli paremmin salaliitot, kahden kauppa,salaisuus jonka kaikki tiesivät keskenään, kysytäessä ei kukaan. Neukut salasi kaiken, jenkit paljasti kaiken haluamansa, yrittäen salata loput, paljastuen yleensä kaikesta ylimääräisestäkin. Isossa kuvassa tasapainossa.

    Possulle ihanaa toukokuuta, sen päälle kesäkuun juhannukset ja heinäkuun nuhat sekä elokuun rähjäinen kuumuus joka alkaa öisin jo huurruttaa hengitystä.. .

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, nää nykysalaliitot on kovin julkisia. Vähän niinku päiväkirjatki nykyään. Ennen ne pidettiin salassa ja lukittiin lukolla, nyt julkastaan netissä ja toivotaan oikein lukijoita. ;)

      Poista
  4. Sain rokotuksen ja kauppojen varashälyttimet on soineet sen jälkeen joka kerta kun ohi kuljen! Ei vaiskaan. Silmät vaan turpos viikoksi ja käsi oli vuorokauden kipee. Kesällä uusiksi.
    Olen kuullut, että ihmiset ostelee sirunlukijoita, ne ihan tosissaan luulee tulleensa sirutetuksi...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon kuullu semmosenkin jutun, että rokotekohassa kuulemma pysyy magneetti kiinni. Possu kokeili ja oli pettynyt, kun ei pysynytkään! Se ois ollu kätevää, ilmotustaulu aina mukana ja lähellä.

      Poista
  5. Mukava kuulla possusta pitkästä aikaa. Kuolevat ne rokotetta ottamattomatkin, kuolleisuus kun on yks nokkoo kohti, kuten savolainen sanoo. AZ täälläkin saatuna. T: saukkis

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pakko ei oo muu ku kuolema! Hienoa, että sait kans jo rokotteen.

      Poista
  6. Mukava kuulla possusta! Itsekin on tullut päiviteltyä kuulumisia verkkaisesti.
    Salaliittoteoriat jyllää rokotusten ympärillä Minä pääsen vasta ensi viikolla varaamaan ajan ”mikrosirutukseen”.

    VastaaPoista
  7. Onnittelut vasta-aineannostuksesta! Olen saanut molemmat rokotteet ja käden paikallisarkuutta lukuun ottamatta mitään oireita ei tullut. Onneksi näitä rokotteita saadaan! Onko sinulla luontoretket jatkuneet?

    VastaaPoista
  8. Kiva kuulla sinusta - vaikka itsekin aika harvakseltaan kirjoitellut.
    Meillä on aika ensimmäiseen piikitykseen huomenna.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!