Uusi vuosi, uusi kujeet. Possu lopettaa kaiken hötkyilyn ja säntäilyn, ja koettaa elää leppoisaa, rauhallista elämää ;) Tuskin jaksaa kauheesti leikkiä laihduttajaakaan, mutta jos tavallinen possuelämä kiinnostaa, niin tervetuloa blogiin!

lauantai 15. toukokuuta 2021

Kesä

 Kesä on alkanut. Vaikka Possu on pitkin vuotta pulahdellut avannossa, niin kyllä nyt voi sanoa ensimmäisen KESÄuintikerran olleen. Tässä joskus. Toissapäivänä. Vai sitä edellisenä? Eli pystyi uimaan jo kunnolla, ainakin puoli tuntia eikä paleltunu sormet eikä jalat! 



Tää on kuvituskuva. En oo jaksanu siirtää uusia kuvia kännykältä tietokoneelle.

Joten jää nyt ihan lukijoiden uskon varaan se, että Possulla kukkii jo kaikki maholliset kukat ja lehtikin on jo aika hyvin kasvamassa. Ai mikä lehti? No vaikka Hesari, tai ihan mikä vaan! ;)

11 kommenttia:

  1. Kiva, että Possullakin on kesä. Minä toivon, että pääsisin joskus heittämään talviturkin. Viime kesänä en päässyt, joten alkaa olla aika kulahtanut turkki. Koska olen hyvä ihminen, suon Possulle kaikki pulahdukset, enkä ole yhtään kade.

    VastaaPoista
  2. Kannabiskasvin lehti jos kerran ihan mikä vaan...APUA Possu vetää blosseja!! Possu Savustaa Kannaa!! Le Katastrof!! Ei oo pilvee, pilvee, pilveee...paitsi Possullapa onkin!!

    (kas noin,,,ei ole ihan sama mikä lehti...he, heheheh)

    VastaaPoista
  3. Vuohenjuuri, voikukan lehti, poimulehti, maitohorsma. Possulla on aitoja villiyrttejä polunsa varrella! Talviturkin kastaminen olisi ihana juttu, mutta odotan vielä...

    VastaaPoista
  4. Possu on kyllä melkoinen vesipeto. Talviturkki on täällä vielä heittämättä.

    Pienet lehdet on jo puissa. Nyt on luonto upeimmillaan vihreän eri sävyineen.

    VastaaPoista
  5. Lipstikan lehtiä, mustaherukan lehtiä, ruusun lehtiä. Meillä on ihan kesä! Nyt sataa taas vettä, mutta on lämmintä kuin mikä.

    VastaaPoista
  6. Uimavesi alkaa olla jo ihan uintilämmintä, mutta täynnä siitepölyä, joten ihottumaa pukkaa...

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!