Uusi vuosi, uusi kujeet. Possu lopettaa kaiken hötkyilyn ja säntäilyn, ja koettaa elää leppoisaa, rauhallista elämää ;) Tuskin jaksaa kauheesti leikkiä laihduttajaakaan, mutta jos tavallinen possuelämä kiinnostaa, niin tervetuloa blogiin!

lauantai 22. toukokuuta 2021

Possun Cooperin testi

 Eilen Possu joutui yllättäen Cooperin testiin! Siihen nykyajan versioon siis, eli kuinka kauan pärjää ilman kännykkkää. Possu nimittäin sattui vilkaisemaan kesken siivouksen ruuanlaiton kännykkäänsä, ja totesi sen tehneen lakon. Ei lähtenyt toimimaan nätillä eikä rajummallakaan hipaisulla! 

Ei Possu pärjännyt ilman kännykkää edes sitä Cooperin aikaa. Possu otti kattilat hellalta ja jätti siivoukset sikseen ja lähti kaahaamaan kohti kaapunkia. Possun valtaväylä oli tietöiden peitossa, joten Possu kaahasi pitkin syrjäistä sivupolkua. Oikeesti ei sitä ois saanu kaahata. Se ei nimittäin oo moottoritie. Ei ees siinä tapauksessa, että moottoritiellä on tiesulku. Pian kauhukseen Possu huomasikin jonkun piipaa-auton kaahaavan perässään! Poliisi? Se tästä vielä puuttuikin! Menikö kännykkärahat nyt sakkoihin? Possu hiljensi vauhtia ja valmistautui pysähtymään. Piipaa-auto menikin edelle eikä pysäyttänyt Possua. Huh! Se olikin ambulanssi. Ikävä tietysti sille, ketä meni hakemaan. ei Possu sillä helpotuksesta huokaissut, vaikka olikin itsekkäistä syistä huojentunut.

Kännykkäkauppa oli vielä auki. Possu sai uuden puhelimen ja pääsi tappelemaan sen kans. Uudet kännykät on nimittäin alussa aina hankalia ihan tahallaan. Se on semmoista niskoittelua niitten osalta. Uudelle kännykälle pitää näyttää oma paikkansa, ettei se luule olevansa isäntä. Älykännykkä kuvittelee aina olevansa älykkäämpi kuin omistajansa. Muuttelee sanoja heti kun silmä välttää. Se luulee tietävänsä paremmin mitä viestiin kuuluu kirjoittaa. Ja pah!

Nii ja Possu osti vielä 5g-liittymän, kun myyjä yllytti. Ja pitihän se hankkia, koska sitä ei saanutkaan itseensä rokotuksen mukana, niinku jotkut väitti. (Possu oli pettynyt myös siihen, ettei magneetti pysykään kiinni pistoskohdassa. Se olisi nimittäin ollut kätevää. Olisi voinut kiinnittää muistilapun magneetin avulla suoraan omaan olkapäähänsä.) Mut arvatkaa, mikä oli sitten tässä se paras vitsi???





Kerron kohta...













5G- verkko ei toimi Possulassa!!!!

11 kommenttia:

  1. Arvostan Possun rehellistä otetta, niin elämässä kuin tekstissä. Koppua kohden naurahtelin jo ääneen, punch-line toi hörähteen (<--ai että rakastan suomen kieltä:)

    Hyvä rinnastus, itsellä ei vaikeuksia olla älypuhelimetta eli nettiä vaan olen taas kevään aikana sulkenut laitteen ihan itsekurin ja harjoitteen nimissä. Possulle nautinnollsita kesää, syntisiä öitä ja poliisia pakoon -päiviä:D

    VastaaPoista
  2. Possu järjestää Seikkailuja ihan tavallisenakin päivänä, ajaa pakoon pii-paa häytysajoneuvoja. Onneksi Possu on Rehellinen, otti opikseen ja ajelee nyt nopeusrajoitusten puitteissa. Liittymä kannattanee nyt vaihtaa maltillisempaan versioon, kun ei kerran omilla kulmilla toimi. Kaikenlaisten koneiden kanssa pelaaminen on turhauttavaa, pyydän aina apua, joten otan osaa Possun oikuttelevan kännykän johdosta. Toivon teille yhteistä, seesteistä taivalta ja toimivia yhteyksiä kaikilla retkillänne.

    VastaaPoista
  3. Onko joku polttanu 5G-linkin?
    Puheliton elämä on kyllä aika kuivaa...

    VastaaPoista
  4. Possu sitten vain matkustelee seuduilla, joilla 5g toimii.

    VastaaPoista
  5. Netitön/ kännykätön elämä voisi olla ajoittain aika terapeuttista alkuvaikeuden jälkeen.

    Onnea uudelle puhelimelle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ongelma siinä, että monet jutut tarttee nykyään netti ja kännykkätunnuksia, esim. pankkiasiat. Ja työsähköposti vaatii tekstiviestivahvistuksen myös...

      Poista
  6. Joskus on kyllä ihan mukava lähteä vaikka ihan vaan kauppareissulle ilman puhelinta, kun muuten on puhelin aina käden ulottuvilla. Ärsyttävintä on mun mielestä se, kun on joku lääkärin soittoaika "lääkäri soittaa iltapäivällä" ja sitten vahtaat sitä puhelinta koko iltapäivän. Mikä on iltapäivä? No, mun mielestä siinä klo 16-17 mennessä on jo soittoaika ohi, mutta mun lääkäri soittaa välillä vasta 18 jälkeen. Pääasia tietysti, että soittaa.

    Onnea uudelle puhelimelle - kyllä sä sen tavoille saat opetettua!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!