Uusi vuosi, uusi kujeet. Possu lopettaa kaiken hötkyilyn ja säntäilyn, ja koettaa elää leppoisaa, rauhallista elämää ;) Tuskin jaksaa kauheesti leikkiä laihduttajaakaan, mutta jos tavallinen possuelämä kiinnostaa, niin tervetuloa blogiin!

lauantai 21. elokuuta 2021

Mikset sä soita?

 Kävipä niin, että Possu melkein altistui  koronalle. Nimittäin Possu oli hauskaa lomapäivää viettämässä ystävänsä kanssa. "Itku pitkästä ilosta", sanoo vanha kansa. Possun ystävä sai lunssan, ja meni koronatestiin. Tulos olikin positiivinen! Parkuen ystävä soitti sitten Possulle, että et arvaa, mitä, mulla on korona, ja kohta se on sullaki, tai oot ainaki altistunu, jäljittäjä soittaa kohta sulle! No voi mähkä! Possu lohdutteli ystäväänsä, että kyllä me yhestä koronanmokomasta selvitään, älä sure. Sitten Possu rupesi odottamaan sitä jäljittäjää. Possu pisti oikein puhelimeen äänen päälle, ja päätti vastata jokaikiseen häirikkönumeroon. (Oikeestaan se jäljittäjä kuulosti aika jännältä. Possu ei oo ennen jutellut sellaisten kanssa. Onkohan jäljittäjä mies vai nainen, vai muunsukupuolinen? Mitähän se sanoo?)

Possun pettymykseksi soittoa ei kuitenkaan kuulunut.

Aamulla Possu soitti itse terveyskeskukseen.

- Mää oon altistunu koronalle. Tuunko mää heti testiin? Mulla on kyllä 2 rokotusta.

-Tämän hetken ohjeistuksen mukaan täyden rokotusssarjan saanutta ei lasketa altistuneeksi. Eli ei tarvitse tulla testiin, jos ei ole oireita.

- Oli mulla toi sorkka kipee. Possu kävi kyllä siitä jo testissä pari viikkoa sitten, Possu selitti.

- Jos olet jo käynyt testissä, niin ei tarvitse tulla.

- Mutta uskallanko mää nyt sit liikkua ihan ihmisten joukossa? Etten tartuta? Possu ihmetteli.

- Normaalien turvaohjeistusten mukaan kyllä, vastattiin.

- Aha, Possu ihmetteli. - No hyvä sitten.


Rehellinen Possu tuli maininneeksi kanssakulkijalle melkein altistuneeksi tulostaan. - Ajatella, että minä en nyt 2 rokotteen saaneena olekaan altistunut, Possu naurahti.

Kanssakulkija vilkaisi Possua kauhistuneena. Hän pomppasi kiireesti monta metriä kauemmas Possusta. Ja näytti siltä, kuin olisi nähnyt käärmeen.  Possu tajusi, että olisi ollut parempi pitää suunsa kiinni. Samalla Possua itseäänkin alkoi epäilyttää. Miten niin Possu ei ole altistunut? Rokotuksen saanuthan voi  levittää kuitenkin tautia. Ja onhan tapauksia, että 2 rokoteestakin huolimatta on sairastunut. Nyt jos kylällä tulee koronatapaus niin levittäjäksi epäillään varmimmin Possua. Juoru kiertää jo varmasti. Ja Possu ammutaan aamunkoitteessa.

Varmuudeksi Possu päätti kuitenkin linnoittautua lättiinsä. Ulkona saattaa käydä mutta uskaltakoonpas joku tulla10 metriä lähemmäs!

Lisäksi Possu on pettynyt, koska jäljittäjäsalapoliisi ei soittanut! Tylsä tyyppi. Oikein PETTURI!!


6 kommenttia:

 1. Jäljittäjä hukkasi Possun jäljet? Possu kierteli ja kaarteli niin pahuksenmoisesti että ota tästä nyt selvää mikä on sorkan-, mikä tassunjälki.. Haloo onko Possulla? - Ei kun Sujella, mitä nyt? - Ei kun Possua jäljitän.. -Koita netistä...

  :D

  P.s. Kuinka sorkka voi?

  VastaaPoista
 2. Joopati-joo. Korona poikii kaikenlaista. Hyvä, jos Possu pysyy varmuuden vuoksi lätissä jonkin aikaa. Jäljittäjät ei ehdi jäljittää ketään. Eikö Koronavilkkukaan vilkuta?

  VastaaPoista
 3. Uteliaisuudesta; oliko Possun ystävä, tämä koronan saanut, rokotettu ja yhelläkö vai kahella annoksella? Miten hän voi nyt?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käsittääkseni yhdellä. Ja tauti on ainakin tähän asti ollut lievä. Toivottavasti ei pahene.

   Poista

Kiitos kommentistasi!