Uusi vuosi, uusi kujeet. Possu lopettaa kaiken hötkyilyn ja säntäilyn, ja koettaa elää leppoisaa, rauhallista elämää ;) Tuskin jaksaa kauheesti leikkiä laihduttajaakaan, mutta jos tavallinen possuelämä kiinnostaa, niin tervetuloa blogiin!

sunnuntai 15. elokuuta 2021

Possu lääkärissä (ainakin melkein)

 Possuhan on maailman rohkein possu! Possu ei pelkää hämähäkkejä. Possu uskaltaa olla marjamettässä, vaikka siellä ois käärmekin (kunhan pysyttelee tarpeeksi kaukana). Possu uskaltaa ajaa vaikka moottoritiellä, vaikka liittymät ja sieltä sujahtelijat on aika pelottavia. Possu uskaltaa matkustaa junassa, vaikka se sihisee. Possu ei pelkää edes naapurin setää, vaikka se on ihan joulupukin näköinen. Vaikka Possu onkin näin hurjan urhea, niin jotain Possukin silti pelkää. Nimittäin... LÄÄKÄREITÄ!!

Possu on tässä pidemmän aikaan potenut kipeää sorkkaa. Kohta 3 viikkoa. Se tuli kipeeksi rokotepiikistä. Kolmeen viikkoon Possu ei oo nostellu mitään sillä sorkalla. Välillä sitä särkeekin. Kaks kertaa Possu on jo soittanut terveyskeskukseenkin. Ekalla kerralla käskettiin koronatestiin. Testi oli negatiivinen. Toisen kerran Possu soitti 2 viikon päästä. Että onko normaalia, että näin kauan pipi. Pitäiskö huolestua? Possu ilahtui, kun toisesta päästä sanottiin että huoleti voi odottaa, että kuukausi on kulunut ja sitten ottaa yhteys lääkäriin. - Siis ei huolta, odotan vielä, voi Kiiitoos näistä sanoista! Possu mielellään lykkää lääkäriin menoa, koska lääkärit on niin pelottavia.

Nyt 3 viikon kuluttua pipin tulosta Possu on vaivihkaa käynyt kurkkimassa työterveyslääkärin nettiajanvarausta. Että pitäisikös kumminkin jo uskaltaa varata aika? Jos tää onkin vaarallista ja Possun sorkka jää loppuiäks sellaseks. Aikaa ois tuossa ja tuossa... mutta jos kuitenkin, jos se kuitenkin paranee. Noloa mennä vaivaamaan lääkäriä, jos ei mitään vaivaa olekaan. Jos Possu on vaan kuvitellut koko jutun. Possullahan on kuitenkin kohtuuvilkas mielikuvitus. En nyt vielä tänään, jos sit huomenna. Ja huomenna Possu katselee taas toiveikkaasti ajanvarausta, että jospa kaikki ajat ois jo menneet... niin ei voi mitään. Yritetty on varata, mut kun ei oo aikoja! Näin Possu selittelee kaikille tuttavilleen ja kylänmiehille, joille on vollottanut kipeää sorkkaansa. 

Tarinan päätös.

Tarinan päätöksestä ei vielä tiedä. Se menee ehkä niin, että :

A) Possu herää joku kaunis aamu, ja sorkka on terve!

B) Kaikilla muillakin on käsi rokotuksesta kuukauden kipeä, ja kaikki lääkärin ajat on varattu

C) Lopulta  Possu vollotettuaan kaikille tarpeeksi kättään menee painostettuna lääkäriin. Lääkärin nähdessään Possu vähättelee vaivaansa, että eihän mulla nyt mitään, käsi on pikkasen ollut kipee, mutta kyllä se on paranemaan päin. Ihan turhaan Possu tänne lääkärin aikaa haaskaamaan. En minä lääkettä tartte, kyllä se tästä. Ei mulla mitään...

Possu luikkii nolona tiehensä.

Terveyskeskuksen pihalla Possu alkaa vollottaa ja voivotella kaikille vastaantulijoille, että Aijaijaiii voivoi, kun mä oon niin kipee, ettette uskokaan!!!

9 kommenttia:

 1. Pois tuollaiset noloudet, leikit terveydelläsi, oi Possu hyvä.

  VastaaPoista
 2. Possu menee nyt heti sinne lääkäriin. Se on ainoa konsti saada sorkka kuntoon. Kokemuksesta tiedän, ettei niin pahaa vikaa olekaan, etteikö se paranisi heti, kun näkee lääkärin. Joten huoli pois. Ei lääkäri tee mintään, koska pelkkä samassa tilassa oleskelu parantaa. Ja lääkärikin on tyytyväinen, kun paransi taas yhden potilaan.

  VastaaPoista
 3. Repu ja Sus`lausuvat nyt Viisauden Sanoja, Possu ottaa nyt ja menee sinne lääkäriin. Asia selviää tutkimalla, hutkimatta. Possu saa varmasti apua lääkäriltä. Kipu on aina hälytysmerkki, keho yrittää kertoa jotakin ja sitä viestiä on syytä kuunnella.(Itse kuuntelen lankojani, mitä ne kertovat, miksi haluavat neuloutua.) Pikaista paranemista! Ja villa on mainio kipulääke, samoin silkki, vihta kaikkein ihanin ja tuoksuvin. Niitä käytä odotellessa vastaanottoa.

  VastaaPoista
 4. Possu tilasi ajan sunnuntaiyönä ja perui sen ma-aamuna.
  Tänään Possu soitti hoitsulle ja hoitsu antoi Possulle uuden lääkärin ajan huomiselle. Possu yrittää olla perumatta sitä ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Diagnoosi : possu on huippukunnossa ja tuossa on ovi, mistä voi painua pellolle! T. Possu

   Poista

Kiitos kommentistasi!