Uusi vuosi, uusi kujeet. Possu lopettaa kaiken hötkyilyn ja säntäilyn, ja koettaa elää leppoisaa, rauhallista elämää ;) Tuskin jaksaa kauheesti leikkiä laihduttajaakaan, mutta jos tavallinen possuelämä kiinnostaa, niin tervetuloa blogiin!

tiistai 19. lokakuuta 2021

Lisää kauhua ulkona lätistä

 Lätissä on rauhallista, mutta lätin ulkopuolella on luvassa kauhua! Nimittäin ulkona! Maantiellä! Kiitäessä!

Vaikka vielä on kesä, niin tänä aamuna oli yllättävänkin talvista! Autonlasit jäässä. Lätäköt jäässä. Maa kuurassa. Ja varmaan asvalttikin piilojäässä, kun Possu lähti kiitämään hervottoman pitkää työmatkaansa. Miten sujuu alamäki? Entäs mutka, liusuuko? Pääseekö kiitämään 2 vilkkaan risteyksen yli? Pysyykö mutkaisella tiellä? Tie on liuuuukaaasss.... Possu ajaa varovasti. Possu on tien tukkona. Rekka kiilaa Possun perään. se ei tykkää hidastelijoista. Se meinaa puskea Possun pois tieltään.. Possu väistää. Rekka ja rekan perässä 100 autoa sujahtaa ohi. Possu pysyttelee matalana... Sitten tulee hirvi-peura-kauris-porolauma. Possu pujottelee sorkkien välistä. Possu väistelee autoja, puita, poroja, pulkkia, joulupukkeja ja lahjapaketteja ja saapuu viimein kaikkensa antaneena maaliin työmaan pihalle..


Possu onnistui. Possu pääsi perille! Possu on VOITTAJA!

Onnitelkaa ja hurratkaa!

*Possu katselee kainon ylpeänä ympärilleen ja lähettää lentosuukkoja yleisölleen*

6 kommenttia:

 1. Onnea Possulle loistavasta suorituksesta. Aina, kun selviää kunnialla automatkasta, on voittaja. Ja hitautta kyllä kannatan, vaikka minä en mitään autoilusta tiedä, kun en ole ikinä autoillut, siis autoillut niin, että olisin ratissa, kyydissä istuen olen kyllä paljonkin autoillut. Mutta olen kuunnellut niitä, jotka autoilee rattia pyöritellen. Se on kuulemani mukaan aina kamalaa, koska kaikki muut ovat idiootteja. Yksin pitäisi jokaisen saada tiellä kulkea. Kerran on noiden rekkojen kanssa ollut outo filis, vaikka ihan vain siinä kuskin vieressä istuin. Italiassa jollain viisikymmenkaistaisella moottoritiellä, kun edessä, takana ja sivuilla oli järjettömän isoja rekkoja silmänkantamattomiin. Kannattaa niitä rekkoja varoa ja kaikkia muitakin. Myös niitä kauriita ;) Enhän minä siis mitään tiedä, mutta mitenkäs ne ns. talvirenkaat?

  VastaaPoista
 2. Onnea! Varmasti on voittajafiilis :)

  VastaaPoista
 3. Onnea ja menestystä!! Bileet!! Possu on ykkönen!!! Jihuu!! Mutta jos nyt kuitenkin tapahtuu niin ettei millään kykene väistämään isoja rekka-autoja niin täytyy vain lauleskella Hassisen konetta ja toivoa parasta: Reippainan käymme rekkain alle, kun se tuntuu niin mukavalle..

  https://youtu.be/CEyMETnZ_eo

  VastaaPoista
 4. Haa, tiedän mitä Possu tekee työkseen!!! Hän ajaa Possuautoa: https://www.facebook.com/autopesuexpress/videos/266022964016595/

  VastaaPoista
 5. Possun urhean suorituksen ja selviytymisen kunniaksi oli pakko käydä kuuntelemassa tuo Hassisen koneen biisi.

  Parasta on tietenkin, että Possu on ehjä - toivottavasti myös takaisin lätissään ehjänä? Toivoo Pöllö

  VastaaPoista
 6. Nyt olisi kauhupostauksen paikka, näin helloweeninä...hui!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!