Uusi vuosi, uusi kujeet. Possu lopettaa kaiken hötkyilyn ja säntäilyn, ja koettaa elää leppoisaa, rauhallista elämää ;) Tuskin jaksaa kauheesti leikkiä laihduttajaakaan, mutta jos tavallinen possuelämä kiinnostaa, niin tervetuloa blogiin!

perjantai 29. lokakuuta 2021

Halloween lätissä!! Kauhua kaivattiin. Sitähän lätissä piisaa! Possu kävi karmivan kuuluisalla Halikon kurpitsapellolla! BÖÖÖ!! hUUUUUU!! Illan pimeydessä oli hyytävää kauhua, - nimittäin kummituksille. Liikkeellä oli semmoiset ihmismassat, että kurpitsoita sai oikein etsiä väkijoukon takaa. Tämä kansainvaellus sai takuulla jokaikisen hammajaisen, kummituksen, mörön ja vampyyrin pakenemaan kauhusta kalpeana karkuun niin pitkälle kuin ikinä pääsee haihtumaan!!  Pellolla tuoksui muuten erikoinen palaneen kurpitsan käry. Kaameaa sekin. Kaikkein pahinta, että Possu meni törsäämään ja osti pienen kurpitsan omankin ovensa eteen. Ja kaiken karmeuden huippu on se, että se kurpitsa mustuu, kutistuu ja muuttaa ilmettään koko ajan, mitä enemmän sen sisässä polttaa kynttilää. 


Tämä oli vasta alkua, nimittäin kauhulle Possun kukkarossa! Kun antaa pahalle pikkusormen, se vie koko käden. Niin sanoi vanha kansa. Tuosta kurpitsanostosta se alkoi, Possun törsäilyn tie. Tänään oli Possulassa Kauhu.. ei kun siis Kauppojen yö! Tarkoitti sitä, että pitää kahlata läpi vähintään 5 kauppaa ja kerätä leimoja osallistuakseen arvontaan. Viisasta olisi kerätä vaan leimat, osallistua arvontoihin, syödä ilmaispullat ja karkit ja häipyä paikalta. Mutta Possu ei ole viisas, vaan yllytyshullu. Ekasta kaupasta Possu osti lavuaarintulpan. Se oli hyötyosto, koska vanha tulppa on kadonnut. Mutta sitten myyjä käsiään hykerrellen kysyi, että mitäs muuta? Ei mitään, Possu vastasi. - Niin, mutta kun linnuillekin olisi ruokaa myynnissä. - Jaa tosiaan, linnut on kyllä käyneet jo ikkunaan koputtelemassa.  - Ja tässä olisi kätevä talipalloteline, onkos sulla semmoinen? - No ei, Possu totesi ja osti senkin. Seuraavasta kaupasta löytyi hyvä yöpaita, sellainen mitä Possu on etsinyt. Mukavaa materiaalia, sopivan väljä ja PITKÄ helma. Possun yöpaidassa pitää ehdottomasti olla pitkä helma. Hihat pitää olla lyhyet, mutta ne voi ittekin napsasta poikki. Sieltä siis lähti matkaan yökkäri. Seuraavasta paikasta Possu osti ruokaa, torikauppiaalta kalaa. siinä on jo 4 leimaa. Mutta se viides paikka oli kaikkein kohtalokkain!!! Sieltä Possu osti.......... 


kokonaisen...


DIVAANISOHVAN!!

Jaa, haluatteko tietää, mitä sai palkkioksi, kun oli kahlannut kaikki 5 kauppaa läpi ja törsännyt ison osan palkastaan. Hyvin jännittyneenä possu meni noutamaan palkkiotaan. 


Se oli sinappipurkki!!
Huom! Kuvituskuva. Ei liity tarinaan.

10 kommenttia:

 1. Kiitos stoorista oi Possujen Possu, tapasi mukaan kirjoitit taas niin että meinasi olla vaikeaa juoda teetä kun hihittelin.

  Oliko edes Auran sinappia? ;DDD

  VastaaPoista
 2. Minä niin ymmärrän tuon palkintojen jahtauksen. Divaanista kuva, kiitos.

  VastaaPoista
 3. Laita sinne led-kynttilä, niin ei mustu niin äkkiä. On paloturvallisempikin.
  Tuli mieleen yks muinoin seuraamani bloggari, joka sai piparkakkutalon, ja netin hienojen kuvien harhauttamana laittoi sinne tuikkukynttilän palamaan. No sehän poltti tietysti katon heti. Ledituikut on mainioita semmoseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ledit ei valaise yhtä hyvin. Toisaalta kurpitsa ei jää nurkkiin riesaksi, kun se palaa ja kutistuu itsestään.

   Poista
 4. Onnea uudelle sinappipurkille :) Ei kun lavuaaritulpalle, se oli tärkeä ostos kyllä.
  No ei vaan. Siitä divaanista kuvaa kaipailen minäkin Repun kanssa - semmoisella on niin ihana loikoilla, että et varmasti susostosta tehnyt. Onnea uudesta löhönurkasta - siinä on mukava talven tullen sukkia ja lapasia tikutella ;)

  VastaaPoista
 5. Onnea hyvistä hankinnoista ja sinapista! Iltojen pimentyessä on mukava huilata divaanilla, kulttuurista eli kirjoista tai musiikista tai elokuvista nauttien, käsitöitäkin voi kokeilla.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!