Uusi vuosi, uusi kujeet. Possu lopettaa kaiken hötkyilyn ja säntäilyn, ja koettaa elää leppoisaa, rauhallista elämää ;) Tuskin jaksaa kauheesti leikkiä laihduttajaakaan, mutta jos tavallinen possuelämä kiinnostaa, niin tervetuloa blogiin!

tiistai 2. marraskuuta 2021

Tässä se on!

 

Possun divaani. Olohuoneen kunkku. 

Kieltämättä se oikein kutsuu löhöämään. Vanha sohva olikin epäkäytännöllinen. Löhöily onnistui, vasta kun levitti koko vuodesohvan.


Hieno, vai mitä?! ;D

10 kommenttia:

 1. Vähän kade, himoitsen vastaavaa pesään. hieno. mukava lojua. Ou jee, Possulla divaanibileet, kaik' metsänväki istumaan divaanille ...sepäs vasta.. halvatun huuhkain, mammutti-repu, Sus', mitä näitä elukoita nyt blogistaniassa pyörii...;D

  VastaaPoista
 2. On hieno! Tuollaisen minäkin haluaisin, mutta kun ei meille sovi. Ei mahdu eikä sovi sisustukseen - kun on puuta kaikki. TätiTomeralla on melkein samanlainen ja ah, miten siinä on ihana löhötä.
  Saanko tulla Possun divaanille löhöämään Possun kanssa ja parantamaan maailmaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se oikeestaan Possulan sisustukseenkaa ois sopinu, mut Possu pisti sopimaan :) Tärkeintä on löhöisyys

   Poista
 3. Onnea uudelle sohvalle. Näyttää ihanan lokoisalta. Possun palatsiin koitti lokoisat kissanpäivät!

  VastaaPoista
 4. Tuollainen on kiva; mahtuu kaksi makaamaan yhtä aikaa :)

  VastaaPoista
 5. Possu on oivaltanut tärkeän asian: Keho ja mieli kaipaavat LEPOA. Nyt on hyvä paikka huilata välillä, että jaksaa taas liikkua luonnossa. Voitais kaikki kokoontua Possun divaanille huilailemaan?

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!