Uusi vuosi, uusi kujeet. Possu lopettaa kaiken hötkyilyn ja säntäilyn, ja koettaa elää leppoisaa, rauhallista elämää ;) Tuskin jaksaa kauheesti leikkiä laihduttajaakaan, mutta jos tavallinen possuelämä kiinnostaa, niin tervetuloa blogiin!

lauantai 6. marraskuuta 2021

Mitä mun piti kirjottaa?

 Miksköhän tulin tänne? Oli olevinaan jotain asiaa. Mitä mun piti kirjoittaa? En muista. Laitetaan sitten sekalaisia, hajanaisia kirjoituksia.

1. En aio mennä hautausmaalle. Se ei oo kaunista, vaan ahdistavaa. Jos menisin, menisin just sille omalle omaisten haudalle, mutta en mee kattomaan kynttilöitä. Enkä etenkään vie kynttilää mihinkään yhteiselle "muualle haudattujen" kivelle. Aamen.


2. Onko ilkeämielinen sähköposti ystävällinen, jos sen allekirjoittaa "Ystävällisin terveisin,"? Jotkut tekee niin. Ois ees rehellisiä ja laittais "Keljuilevin terveisin".


3. Ei näy lunta, mutta onneksi sentään aurinko paistaa, ja jos ei hiihtämään pääse, niin edes pyöräileen.


4. Ja ystävällismieliset metsästäjät tarjoili tänään peurakeittoa ilmaiseksi kaikille. Possukin kävi sopalla! Se pelasti viikonlopun!!!


5. Possun Sohva lähettää terveiset Siniselle Sohvalle! Mitäs me sohvalaiset!
4 kommenttia:

 1. 1. En minäkään, mutsi on uurnassa jossain odottamassa että pojantyttärensä vie tyyneen mereen. Enkä kävisi jos olisi hauta, ei hän siellä ole, eikä kukaan muukaan. Kuva hyllyssä kun osuu silmään niin muistan/muistelen, joskus pitkiäkin rupeamia.

  2. Jos ilkeämielinen on asiasta niin yst terv tarkoittaa silloin etä en sinulle ilkeile vaan asiasta puhutaan. Jos taas aloittaa menemällä hlökohtaisuuksiin niin sitten Yst Terv on vain ja ainoastaan kettuilua.

  3.Let's roll!!

  4. Olisi pelastanut, koskaan tainnut maistaa peuran (pyllyä jotain jotain, se sotalaulu, läskiä lotinaa, se)

  5. Kateellinen sohvaton: -Pyh!
  (tai on mulla edes kahden istuttava mut teillä on sohvien deluxe -malli)

  VastaaPoista
 2. 1. Olisin mennyt hautausmaalle, mutta meillä sataa vettä ja saattaisin sulaa. Sytytin yhden kynttilän omalle pihalle, kaikille yhteisesti.
  2. Minusta ilkeämielinen sähköposti ei muutu ystävälliseksi, vaikka sen loppuun kirjoittaakin "ystävällisin terveisin". Ilkeämielinen..hmm... saatan kiukuissani kirjoittaa hyvinkin sarkastisen sähköpostin ja kirjoittaa loppuun "ystävällisesti/ystävällisin terveisin", joka tarkoittaa, että asia on otettava käsittelyyn heti, mieluummin jo ennen kuin viesti on luettu loppuun. Postin asiakaspalvelu on se, joka saa minulta useimmin ei-niin-ystävällisiä sähköpostiviestejä, koska sinne on vaikea saada yhteyttä puhelimitse. Murinan voi jopa kuulla viestistä, kun oikein tarkkaan kuuntelee.
  3. Pekka P. sanoi, että marraskuu on lämmin. Kaikki sääennusteet muutenkin lupaa lämmintä. Paitsi tietenkin tiistaille, kun aamulla pitää olla (meille) aikaisin liikkeellä, kun pitää mennä verikokeisiin. Kukaan ei lupaa varmaksi valkoista joulua etelään. Pyh.
  4. Söin ensimmäiset joulukinkkusiivut ja perunalaatikkoa. Peurakin olisi kelvannut. Jääätelö kyllä korvasi sen, kun sain syödä koko purkin yksin.
  5. Toinen kateellinen, vanhan sohvan omistaja. Tahtoo uuden, äiti, osta jo uusi sohva!

  Possu ei kyllä varmaan halunnut tällaista avautumista, mutta aina ei voi valita kommentteja - ellei laita kommentien tarkistusta vai mikä se on, päälle ;)

  VastaaPoista
 3. Molemmille yhteisesti :
  Saa avautua. Ja etenkin saa kadehtia Possun soffaa ;) Possu onkin siitä ylpeä! ;DD

  VastaaPoista
 4. Meillä täällä hautuumaan kupeessa on yleensä ruuhkaa pyhäinpäivän nurkissa, mutta jostain syystä en oo huomannu nyt yhtään. Ei huvita katella ulos kun on niin rumaa, ja oltiin me vähän poissa kotoakin. Ei tullu ees käytyä kattomassa kynttilämerta ja nuuhkimassa sulavan muovin käryä.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!