Uusi vuosi, uusi kujeet. Possu lopettaa kaiken hötkyilyn ja säntäilyn, ja koettaa elää leppoisaa, rauhallista elämää ;) Tuskin jaksaa kauheesti leikkiä laihduttajaakaan, mutta jos tavallinen possuelämä kiinnostaa, niin tervetuloa blogiin!

lauantai 13. marraskuuta 2021

Joka uniinsa uskoo

 Uni :

Possu asui vanhassa omakotitalossa. Possulle tuli vieras. Possu oli eteisessä vierasta vastassa. He kulkivat kaapin ohi. Kaapista kuului naukaisu. Vieras mies sanoi, että kaapissa oli kissanpentuja. Emokissa oli tehnyt kaappiin pesän. Possu ajatteli, että pitäisi avata kaapinovi ja päästää kissat pois. Mutta Possu pelkäsi kissoja, eikä uskaltanut. 


Hetkeä myöhemmin Possu käveli tietä pitkin. Oli käynyt jossain markkinoilla. Äkkiä edessä oli paalu. Paalun päällä nökötti hymyilevä käärme. Oli kerällä siinä ja katseli alaspäin. 

Samainen edellä mainittu vieras seisoi Possun vierellä. Hän kertoi avanneensa kaapin oven. Siellä olikin käärme, jonka vieras mies oli tuonut ulos tuohon paalun päälle. Käärme oli ihan kiltti ja ystävällismielinen. 

- Siinähän sinulla on hyvä pesä! Pysy siinä vaan, mies sanoi lempeästi käärmeelle, joka edelleen hymyili ja katseli ystävällisesti.

Sen pituinen se uni!


Tulkintoja?
4 kommenttia:

 1. Mutsilta peritty unikirja kertoo seuraavaa: Kissa, naukumisen kuuleminen - panettelua ja juorupuheita.
  Käärme - köyhyyttä ja väärän luulon alaiseksi joutumista, petollista rakkautta, pettynyttä toivoa.

  Eli Possu on joutunut panettelun kohteeksi, Posusta juorutaan jonka seurauksena Possu köyhtyy..

  Kauheita enneunia siis tämän opuksen mukaan;)

  VastaaPoista
 2. Onneksi unikirjat ovat erilaisia. Minulta löytyvän mukaan kissa viittaa pidäkkeettömään naiselliseen seksuaalisuuteen ja käärme on sekä naisellinen viettelys että fallossymboli. Joten, missä ne Possun ajatukset liikkuvat????

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on mullakin muistikuva unikirjan kuvauksesta. Kissa = naiseus ja käärme = fallossymboli.

   Poista

Kiitos kommentistasi!