Uusi vuosi, uusi kujeet. Possu lopettaa kaiken hötkyilyn ja säntäilyn, ja koettaa elää leppoisaa, rauhallista elämää ;) Tuskin jaksaa kauheesti leikkiä laihduttajaakaan, mutta jos tavallinen possuelämä kiinnostaa, niin tervetuloa blogiin!

lauantai 19. maaliskuuta 2022

Metsäunia

 Tänään Possu oli niin ahkera, että pesi ikkunat. Huhhuh, ja puhhuh, sanoi Nalle Puh. Kauhee urakka! Ja kannattiko uhrata kaunis aurinkopäivä mokomaan? Ois voinu ulkoilla. 

Kannatti! Kyllä nyt on niin itseensätyytyväinen olo, kun on saanu homman hoidettua. Possu vaihtoi myös uudet verhot ikkunaan. Ne Vallilan metsäverhot. Nyt jos viimekesäinen päivittelevä vieras tulee kylään, se varmaan pyörtyy, kun Possulla on taas uudet Vallila-verhot. Sekä makkarissa että olkkarissa. Mutta! Ottakaa huomioon, ettei Possu ole ostanut tätä ennen uusia verhoja kuin viimeks 90-luvun alussa :) Että ei Possu niitä nyt ihan alvariinsa ostele. Nyt on Possun ikkunoissa koivumetsä-näkymät. Ainakin silloin, kun on verhot kii. Ehkäpä niitä koivuja näkyy myös silloin, kun Possulla on silmät kii ;)
5 kommenttia:

 1. Suomme vieraalle vapaan kadehtimisen ja Possulle uusien verhojen ja puhtaiden ikkunoiden ilon! Itse harkitsen toukokuussa ikkunan pesua, kun talven jälkeen on mahdollista saada ikkunat auki. Kevätverhot toki vaihdoin heti tammikuussa keittiöön ja siitä asti on tuntunut keväiseltä. Suosittelen jokaiselle metsäunia!

  VastaaPoista
 2. Kauniit on, verhot. Noita kelpaa kadehtia. Minäkin pesin ikkunat heti, kun tämä aurinkokausi alkoi. Kerrankin osui oikeaan aikaan. Viikon on jo voinut katsella kirkkaista ikkunoista. Yleensä sataa heti ja sade heittää likaa ikkunat täyteen.

  VastaaPoista
 3. Hurra, hurraa, hurraa Possun ahkeruudelle ja uusille verhoille. Nätit verhot! Minä ilkikurisena laittaisin jo vierailukutsun ”Vallila päivittelijälle”.

  Ikkunanpesu saa näyttämään maailman ihan uudelta näillä keleillä.

  VastaaPoista
 4. Possu sai nyt aikaan ahristusta, pitäisi pestä...eiiiii jaksa/kiinnosta/huvita...Vallila-tyypille kutsu, Laiskiainen on oikeassa;D

  VastaaPoista
 5. Yhteinen vastaus kaikille :
  Vallila-tyyppi ei vastaa puhelimeen ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!