Uusi vuosi, uusi kujeet. Possu lopettaa kaiken hötkyilyn ja säntäilyn, ja koettaa elää leppoisaa, rauhallista elämää ;) Tuskin jaksaa kauheesti leikkiä laihduttajaakaan, mutta jos tavallinen possuelämä kiinnostaa, niin tervetuloa blogiin!

sunnuntai 26. helmikuuta 2023

Täältä tullaan, muotimaailma!

 Possu teki just sokeroinnin. Tietokoneen näppäimistölle. Nimittäin Possu söi samalla pannukakkua ja rapina vaan kävi, kun sokeri pannarin päältä rapisi näppäimistölle. Että jos tarvitte sokerointia, niin Possu on aina valmiina.


Possu kävi tänään hiihtämässä. Aurinko paistoi valkoisille hangille. Possu sai aurinkoa, ja Possulla oli kevättä rinnassa. kevättä rinnassa oli ollut myös pupujussikoilla, jotka jäljistä päätellen olivat hyppineet ja piehtaroineet samalla pellolla. Possu tuli oikein iloiseksi miettiessään Pupujussikoiden kevätriehaa!


Ja jos ette tienneet, niin Possu on nykyään muodin harjalla! Nimittäin Possu kuuli äskettäin, että kuuminta huutoa on harrastaa avantouintia ja kulkea rikkinäisissä ja/tai paikatuissa vaatteissa. Ja Possuhan harrastaa näitä molempia. Alalaa! Täältä tullaan muotimaailma!

8 kommenttia:

 1. Possu ilmoittautuu Suomen seuraava superpossu -kisaan!! ;)

  VastaaPoista
 2. Pöllö tuntee itsensä tooosi maalaiseksi tuollaisen muoti-Possun rinnalla, mutta on samalla kyllä ihan huippuylpeä, kun voi sanoa, että mäpä tunnenkin muotimaailman Huippu-Possun!

  VastaaPoista
 3. Possu kunnostautuu kaikilla aloilla. Sokeroinnistahan kaikki nykyisin puhuvat. Olifanttikin tykkäisi avantouinnista ja hiihtämisestä, mutta ne ei nyt onnistu. Rikkinäisiä vaatteita sentään on.

  VastaaPoista
 4. Tykkäsit susi-kuvasta, osaan siis ottaa tosi hyviä selfieitä? ;DDDDDD

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!