Uusi vuosi, uusi kujeet. Possu lopettaa kaiken hötkyilyn ja säntäilyn, ja koettaa elää leppoisaa, rauhallista elämää ;) Tuskin jaksaa kauheesti leikkiä laihduttajaakaan, mutta jos tavallinen possuelämä kiinnostaa, niin tervetuloa blogiin!

keskiviikko 22. maaliskuuta 2023

Hurjaa

 Hurjaa. Että nimittäin maaliskuukin alkaa olla kohta jo lopuillaan. Talvi oli aika heikko esitys. Kerkesi Possu silti muutaman kerran suksillakin käydä. Mutta olisi suonut lumikelien vielä hetken jatkuvan. Nyt sataa vettä, niin että ROPISEE!


Possu istutti muuten herneitä purkkeihin. Siitä on jo pari viikkoa, mutta mitään ei ole alkanut nousemaan. Olikohan herneet liian vanhoja. Possu sai ne joskus hirmuisen kauan sitten joltain vaaliehdokkaalta. Ei näitten vaalien..Joten eihän ne ihan kaikkein tuoreimpia olleet enää. Tietääkö joku, kauanko siinä menee, ennen kuin herneenversot alkaa nousta mullan alta esiin??


Ei jaksa rehkiä enempää tontilla. Väsyttää. Possu alkaa nyt lukea 70-luvun Aku Ankkoja. Niitä on paksuina vuosikertakirjoina kirjastossa, ja Possu on päättänyt lukea ne kaikki ;) Vanhat sarjat on parhaita.

Että niin!

6 kommenttia:

 1. Kyllä niitten jo parissa viikossa olis pitäny nousta. Älä ainakaan sitä ehdokasta nyt äänestä, huonoja herneitä antoi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne oli kyllä jo niin vanhoja, että ei taida voida ehdokasparkaa syyttää. Edellisellä kerralla, edellisten vaalien aikaan ne nousi ;) Niitä oli aika paljon, osa jäi Possulla kaappiin.

   Poista
 2. Kääk, tätä ajan kulua… Viikko enää huhtikuuta.
  Muistanko oikein, että herneet on 2019 ek-vaaleista? Hassua miten ihan outoja asioita jää mieleen, vaikka muisti on oikeesti mitä on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä muisti sulla. Ite en ois muistanu. Ehdokkaan muistan kyllä. Mietin vaan pyrkikö hän tosiaan eduskuntaan, vai oliko vaan jotkut kunnallisvaalit

   Poista
  2. Ei mulla hyvä muisti oo, mutta noi herneet oli niin erikoinen vaalimatsku. Tänä vuonna herneet oli eksyneet myös tänne Hämeeseenkin…

   Poista

Kiitos kommentistasi!