Uusi vuosi, uusi kujeet. Possu lopettaa kaiken hötkyilyn ja säntäilyn, ja koettaa elää leppoisaa, rauhallista elämää ;) Tuskin jaksaa kauheesti leikkiä laihduttajaakaan, mutta jos tavallinen possuelämä kiinnostaa, niin tervetuloa blogiin!

perjantai 31. maaliskuuta 2023

Rauhallinen Possu

 Possuhan on maailman rauhallisin olento. Possu ei suutu koskaan. Juuri koskaan. Mitä nyt joskus vähän liikenteessä....😎 Että, jos nyt ihan välttämättä haluat yrittää suututtaa Possun, niin se onnistuu luultavasti ainakin sillä lailla, että kiilaat perään ja painat TÖÖÖÖÖTTTT!!


Niin kävi tänään. Possu oli päässyt töistä ja kerinnyt risteykseen odottamaan. Odottamaan, kun molemmista suunnista tunkee autoja, ja vielä edestäkin, ja Possun pitäis päästä kääntymään vasemmalle eikä pääse. Possulla on muutenkin vähän traumoja just nimenomaan siitä risteyksestä. Possulle on nimittäin kerran kauan sitten just siinä risteyksessä käynyt niin, että Possu ei huomannutkaan yhtä oikealta tulevaa autoa. Miten lie niin käynytkin? Ehkä joku kuollut kulma, tai sitten se auto tipahti tielle taivaasta. Joka tapauksessa Possu oli ajamassa risteyksen yli, kun vieressä istuja huusi : sieltä TULEEE! Oikealta tuli tosiaan auto. Siinä ajetaan satasta. Se auto jarrutti ja Possu painoi kaasua, että pääsi alta pois. Vältyttiin täpärästi yhteentörmäykseltä. Mutta sen jälkeen Possu on aina pelännyt siinä risteyksessä. Siinä on kyllä aika pitkä suora, joten tulija voi olla oikeesti kaukanakin. Mutta etäisyyksiä on välillä kauhean vaikea arvioida. Sitä paitsi taas voi tulla yhtäkkiä tommonen näkymätön auto! Sitä Possu koitti just tänäänkin risteyksessä arpoa. Että uskaltaako mennä, vai jääkö tuon kaukaa tulevan auton alle, tai tuleeko jostain näkymätön auto. Niin saattoihan se olla, että Possu tosiaan vähän vitkasteli siinä. Mutta kun seisoo risteyksessä ja paniikissa pelkää ohi ajavia näkyviä ja näkymättömiä autoja, ja lisäksi auton huoltoaikakin on jo niin lähellä, että se ois oikeestaan pitänyt olla jo tehtynä, niin onko ihme, että hermostuu, kun yhtäkkiä joku katumaasturi kiilaa takapuskuriin ja kuuluu TÖÖÖÖÖÖÖTTTTTT!

Arvatkaa, mitä Possu sillon teki?! 

Possu kääntyi katsomaan taakseen, mulkaisi oikein raivostuneen mulkaisun tööttääjään, nosti vielä sorkkansa pystyyn ja pui nyrkkiä sille tööttääjälle! 

Tööttääjä hätkähti. Kun Possu viimein pääsi liikkeelle, tööttääjä piti kunnon välimatkan Possuun. ei enää tunkenut takapuskuriin.

Ja Possu ajellessaan mietti vähän jo nolona, että toivottavasti se ei ollut kukaan puolituttu, vaikka Possun asiakas, joka tunnisti nyrkinpuijan Possuksi. 😁

3 kommenttia:

  1. Kaikenlaisia katumaasturilla ajavia kuumakalleja sitä maailmaan mahtuukin! Hyvä Possu, että tipautti hänet maan pinnalle. T Saukkis

    VastaaPoista
  2. Rattiraivo välillä sen kohteena ja välillä itse raivoajana. Hyvä Possu kun näytit ”närhen …” tööttäilijälle 💪

    VastaaPoista
  3. Autoilu herättää kaikissa tunteita. Minulla ei ole ajokorttia, joten seuraan vain vierestä, miten peilityyni ihminenkin kiihtyy rajumyrskyksi sekunnissa auton ratissa. Possu toimi oikein. Nyrkkiä vain esiin. Kaikenlainen hätäily on pahasta etenkin autoillessa.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!