Uusi vuosi, uusi kujeet. Possu lopettaa kaiken hötkyilyn ja säntäilyn, ja koettaa elää leppoisaa, rauhallista elämää ;) Tuskin jaksaa kauheesti leikkiä laihduttajaakaan, mutta jos tavallinen possuelämä kiinnostaa, niin tervetuloa blogiin!

perjantai 1. syyskuuta 2023

Jopas!

 Jopas aika on lentänyt! Viimeksi heinäkuussa täällä! Ja silloin Possu oli lunssassa? Nyt Possu on jo kunnossa. Ollut jo pitkään. Tuli just uimasta. Possu rakastaa näitä viileneviä vesiä. Pääsee kohta AVANTOON!


Ei Possu ole teitä unohtanut. Possu on vaan nykyisin niin harvoin koneella. Kännykällä taas ei jaksa näpytellä. Iltaisin Possu on ollut metsässä tai uimassa. Metsässä muuten vaan tai muuten vaan ja samalla marjamettässä. Possu on nykyään marjojen suurkuluttaja. Niitä menee joka päivä. 


Possulla on myös uusi "ystävä". Ehkä sellaisen tulevaisuuden robottiystävän esiaste? Nimittäin semmoinen urheilukello. Se on kiva. Se muistaa aina kehua Possua, kun Possu on liikkunut vähänkin. Se on paljon kannustavampi kuin joku muinainen liikunnanope. Nytkin se sanoo että Possun liikunta on kehittyvää! Ja sellaisesta kehumisesta Possu innostuukin liikkumaan. Possun untakin se mittaisi mielellään. Jokusen yön Possu on sitä kädessä pitänytkin. On kiva, kun herätessä kello kysyy, oletko jo hereillä? Jotenkin Possu ei vaan oikein tahdo saada kello kädessä unta. Lisäksi kelloon tulee tekstiviestit ynnä muut ilmoitukset kännykästä.  

Että sellainen kiva uusi kellokaveri Possulla on. Se on mukava. Ei kuitenkaan ihan yhtä mukava kuin Possun blogiystävät! 

Joten

kertokaapa kaikki ; 


MITÄ TEILLE KUULUU?


3 kommenttia:

  1. Minäkin vietän aikani ulkona, metsissä, sen minkä sateelta pystyn. Auttaa kummasti selviytymään arjen ahdistuksista. Avantouintikin olisi mukavaa, mutta siihen tarvitsisin kaverin. Yksin pimeässä en viitsi mereen sukeltaa. Ja olisi tuollainen kellokin kiva, mutta onneksi känny mittaa askelia. Ja vieä kiitos kortista. Kovasti lämmitti.

    VastaaPoista
  2. Uuden ystävän hankkinut. No ilmankos ei ole sinusta näkynyt eikä kuulunut saparon päätäkään, onhan se täytynyt tuttavuutta tehdä. Vaan nyt kun olette päässeet tutuiksi, voit esitellä meidätkin uudelle kaverillesi. Sohvaperunoita kaikki tyynni (anteeksi reippailijat, vain Pöllö on armoton sohvaperuna), tarviiko uusi ystävä sukkia lapasia pipon tai kaulaliinan 😉😏

    VastaaPoista
  3. Aika rientää… Oli kiva kuulla Possusta, useamminkin kuulisi. Noi urheilupelit on parhaimmillaan hyviä ystäviä, kunhan ei ota niistä stressiä. Mulla on Polar Ignite käytännössä koko ajan käytössä. Mukavaa syksyä Possulle, röhkitään kun tavataan!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!