Uusi vuosi, uusi kujeet. Possu lopettaa kaiken hötkyilyn ja säntäilyn, ja koettaa elää leppoisaa, rauhallista elämää ;) Tuskin jaksaa kauheesti leikkiä laihduttajaakaan, mutta jos tavallinen possuelämä kiinnostaa, niin tervetuloa blogiin!

lauantai 8. heinäkuuta 2023

Pois muodista

 Iski kesäflunssa. Kurkkukipu, yskä, nuha. Possu on levännyt tän päivän kotona. 

MUTTA..!

Mitäs jos se on koronaa? Korona ei oo enää kuulemma vaarallinen tauti, mutta pitääkö silti vielä jäädä kotiin, jos se on itellä? Vai SAAKO jäädä töistä pois? Nykyhallitushan suosii sairaana töihin tartuttamaan menoa, joten se lienee suositus tässä koronajutussakin? 

Ehkä ensin pitäisi kuitenkin testata, onko se itellä.

Possulla oli kaapissaan parikin viime talvista testipakettia. Possu päätti testata itsensä. Possu työnsi tikun kärsäänsä. Mutta tikkua liuokseen työntäessään sai todeta, että liostapa ei enää ollutkaan. Se oli kuivunut pois. Ehkä helteiden takia? Sama molemmissa paketeissa.

hmm... testaustakaan ei enää tarvitse tehdä, mutta ihan uteliaisuudesta olis hauska tietää, onko Possu tosiaan onnistunut välttämään koko taudin, vai onko nyt vielä ihan viime tipassa saanut koronan. Oliskohan kaupassa testejä? Tohtiiko kauppaan mennä nuhaisena? Korona-ajan julkisesti yskimis-niiskutus-paheksunta oli vielä tuoreena mielessä. Mutta jos niistäisi ihan tyhjiin ennen kauppaan menoa, niin ei ehkä niiskuttaisi kassalla. Sitten voisi vaivihkaa hiljaa tehdä ostoksensa. Vaikka se nolottikin. Kaikkihan luulisivat Possu ihan takuuvarmaksi koronapotilaaksi, jos tulisi yllätetyksi testipaketin kanssa.

Possu muisti hyvin kyllä, missä päin kauppaa testit olivat. Possu suuntasi sille hyllylle. Se olikin täynnä hyttysmyrkkyä. Possu tutki hammastahna- ja laastarihyllyt, mutta ei koko kaupassa näkynyt muuta testejä kuin raskaustestejä. Kysyä ei noin noloa asiaa tohtinut. Hätäpäissään Possu nappasi mukaansa pussin lakritsia ja häipyi kassan jälkeen yhtä liukkaasti kuin oli tullutkin...

Selvästi nyt on uusi aika. Kukaan ei enää muista koronaa. Se on kertakaikkiaan mennyt muodista pois.
5 kommenttia:

 1. Jospa on kuule niin, että Possu, Pöllö, Mursu kuin muutkin eläinkuntaan kuuluvat ovat selvinneet koronasta säikähdyksellä. (Pöllö ja Mursu viidellä piikillä)
  Mursu tässä viikko sitten valitti nuhaista oloa ja että kurkku on kipeä. Vieraita tulossa. Tuossa on pari koronatestiä, kokeile. Vieläköhän ne toimii, kun on niin kauan olleet... No parasta ennen oli 30.6.2023 ja silloin oli 1.7. - kyllä se varmaan toimii. Niin teki Mursu testin, siinä sitä sitten odotettiin viivan ilmestymistä kuin raskaustestiin konsanaan.
  Se mitään koronaa ollut. Luulen että kyse oli enemmänkin siivottomuudesta. Krhm. Kun otimme pölynimurin esille, niin nenä aukesi kummallakin ja kurkun karheus helpotti. Se siis Pöllönkulman koronasta.

  Toivottavasti sinä Possu olet siellä saanut helpotuksen nuhaasi, etkä sairastu pahemmin, kesäflunssa on kurja kaveri. Lähetän täältä sulle terveyspöpöjä, että flunssalähtee karkuun.

  VastaaPoista
 2. Vakidivaristini, JKLn joviaalein Kinanen, kärsi pikaisen koronan jussina. oli kuulema yksi päivä kun oli tooodella kipeä, yksi kun nukkui 15 tuntia ja siinä tärkeimmät. Eli vaikka oli saanut 4 rokotetta niin silti iski, tosin viimeisimmästä jo aikaa yli sen suoja-ajan mutta veikkaan että ilman rokotuksia tauti olisi ollut huomattavasti rankempi, pidempikestoinen jne. Eli teeppä testi, nykyäänhän niitä saa ostettua luotettavia kotitestejäkin, joutumatta köyhäinluukulle eli eivät kai ole ylettömän kalliitakaan. Niin tai näin, Possulle Suden ulvomat parannusloitsut, aouuuuuparaneouuouuupianaouuu!! Noilla lähti kuppa Töölöstä aikoinaan, miten lienee nykypäivänä...(hih). Terveisin nippanappa shamaaninoloinen henkistyvä hippiäinen keskisestä Suomesta. Aouuu!!

  VastaaPoista
 3. Ehkä me eläinkunnan väki ollaan selvitty koronatta. Minäkin viidellä piikillä. Korona testejä olen nähnyt Tokmannissa ainakin. Meillä on myös muutama testi kaapissa ja olen kyllä testannut, jos on ollut flunssan poikasta.

  Toivottavasti olet jo parantunut 🧡

  VastaaPoista
 4. No, minä olen potenut parikin koronaa kaikista piikityksistä huolimatta, lieviä tosin. Lienen siis ihan hyväsydämisyyttäni potenut eläinkunnan puolestakin.

  VastaaPoista
 5. Hu-huu, hu-huu, mihin on Possu kadonnut? Pöllöllä on Possua ikävä ja Pöllö on huolissaan Possusta - onko Possu kunnossa? Ei ole maa vielä jäässä, eihän ole Possun kärsä kipee, eihän? 😢😟😟

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!