Uusi vuosi, uusi kujeet. Possu lopettaa kaiken hötkyilyn ja säntäilyn, ja koettaa elää leppoisaa, rauhallista elämää ;) Tuskin jaksaa kauheesti leikkiä laihduttajaakaan, mutta jos tavallinen possuelämä kiinnostaa, niin tervetuloa blogiin!

maanantai 30. lokakuuta 2023

Kummiski yks postaus tässäkin kuussa

 Kesä tuli, kesä meni. Syksy tuli, syksy meni. Onko nyt talvi? Ei ihan. Keltainen lehti puussa, ja vihreä ruoho maassa. Jokunen lumihippu. Järvi jäässä. Ja ehkä järkikin. Possu hakkasi eilen auton pitkällä lumiraapalla jäähän sen verran aukkoa, että kyykistymällä pääsi kastautumaan. No tänään se oli jo jäätynyt uudestaan. Järvellä oli myös lunta. Possu hakkasi tänään vielä kerran sellaisen kastautumisreitin, mutta nyt taitaa uimiset jäädä ihan virallisille avantopaikoille. Liian työlästä muuten. Mites Possun blogikaverit ; käsi pystyyn, kuka harrastaa kylmäuintia? Possu on niin hurahtanut siihen, että siitä on aikaa, kun on uimahallissa tullut käytyä. Se uimahallin vesi on jotenkin niin liian lämmintä ;)

Avantouinti auttaa possua ainakin nukahtamaan paremmin. Possu on aika huonouninen, jos ei ennen oo tullut mainittua. Mites teillä muilla unensaanti? 

Ei mulla muuta. Voikaa hyvin! Olkaa kiltisti. Tontut jo liikkuu ;)

8 kommenttia:

 1. Kylmäuinti ois niin jees, kastaisin kyllä pyrstösulkani, jos olis joku joka pitäis vahtia ja ottais (ja sais kans varmasti) kiinni tarvittaessa.
  Vissiin jonkun kymmenisen vuotta sitä työmatkalla talviaamuisin harrastin, mutta sitten jäi kun kaverin työmatka muuttui - yksin ei ollut kiva mennä.
  Täällä en ees tiiä onko avantoa - aika pitkään toi satama ja uimapaikka kyllä kai sulana pysyy, luulen ma. Mursuhan on kyllä vesieläin - eikö? - saiskohan siitä vesivahdin?

  Kiitos kysymästä, ajoittaista kuuhulluutta lukuun ottamatta uni tulee joskus jopa kesken lauseen 😂

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jossain semmosella julkisella avantopaikalla on aina väkeä saunapäivinä ja kyllähän ne varmasti sen verran Pöllöä vahtisi. Mutta tietty tunnon ja kunnon mukaan <3 Jos vointi ei salli, niin sit ehdottomasti ei.

   Poista
 2. Kyllähän me mammutit ja muut norsueläimet tykättäis kylmästä vedestä, mutta ei ole meilläkään laumaa, joka lähtis kaveriksi. Ulkona kyllä sataa nyt, mutta ei arvaa mennä alasti kekkuloimaan pihalle. Eikä ole uimahallissakaan tullut käytyä aikoihin. Siellä olisi se kylmäallaskin. Eikä ole kyllä muutenkaan paljon tullut mitään. Uni vaihtelee, välillä vähän, välillä paljon. Olifantin elämä on nyt vähän huonossa hapessa, mutta ei hätää. Ensi kuun alkupäivinä olisi luvassa muutosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voiskos parvekkeella harrastaa kylmäsateessa seisomista? Ai niin, mutta siinä on katos. Harmi! ;)

   Poista
 3. Kävin mie kylmässä uimassa viime kuussa, mutta meinaan aina kuristua liian kylmässä. Kurkunpään refleksi kun se luulee että oon hukkumassa.
  Täällä on vihreenruskeet lehdet ja lunta maassa.

  VastaaPoista
 4. Kylmäuinti on hyvä. Mä kävin mökillä uimassa, kunnes perhe ”sabotoi” nostamalla laiturin rappuset talviteloille pariviikkoa sitten. Tajusin vasta, että tuo kylmäuinti oli vienyt pahimmat nivelkolotukset yms lääkkeiden tuomat ilot kun nyt on vaivat palanneet. Täytyy miettiä mikä on mun juttu. Uimahallissa on 9 asteen kylmäallas, mutta toisaalta mulla ei olis kun reilun kilsan matka lähimmälle avannossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai että. Oispa Possullakin niin lähellä avanto!

   Poista

Kiitos kommentistasi!