Uusi vuosi, uusi kujeet. Possu lopettaa kaiken hötkyilyn ja säntäilyn, ja koettaa elää leppoisaa, rauhallista elämää ;) Tuskin jaksaa kauheesti leikkiä laihduttajaakaan, mutta jos tavallinen possuelämä kiinnostaa, niin tervetuloa blogiin!

perjantai 3. marraskuuta 2023

Pelottavaa

 Possu pelkää... moniakin asioita, mutta yksi niistä monista on... REKAT! Ootteko huomanneet, että maantiellä ajaa nykyisin ihan hervottoman isoja rekkoja? Perässä voi olla kolmekin pitkää vaunua. Ja niitä on paljon! Ihan hirvittävää, kun on tämmönen musta pimeä ilta, tiellä vettä, ei yhtään lunta, metsässä hirviä ja peuroja, ja tiedä vaikka se tie olis vähän mustalla jäälläkin, vastaantulijan valot häikäisee, käytännössä näkee ehkä juuri ja juuri, missä tie menee. Ja... perässä on semmonen hervottoman pitkä jättirekka. Melkein takapuskurissa kiinni. Nyt kun tulis äkkijarrutus, jos tielle hyppäis vaikka hirvi, tai peura, tai jommankumman lapsi, tai vaikka ihmisenlapsi. Ois pakko jarruttaa. Ja arvata sopii saisko se perässätuleva jumborekka jarrutettua?! No ei takuulla!!!

Avannossa piti silti käydä, vaikka olikin pelottavan pimeää ja rekkoja. Se teki taas hyvää. Nollasi pään. Possu oli sinne mennessä pahalla päällä ja tuli hyvällä päällä takaisin. :D



Ei edes kuu ollut tänään valaisemassa.

2 kommenttia:

  1. Rekat ON pelottavia! Ihan vaikka päivänvalolla ja jalkaisin liikenteessä ollessa. Oon kuullu että uusimmissa on sellanen automaattinen hätäjarrutusjuttu, joka lyö jarrut pohjaan ennenkuin kuski edes tajuaa että pitäisi jarruttaa. Ja ehkä lohduttaa sekin, että se rekassa istuva ihminen näkee sen hirven jo kauempaakin - sikäli mikäli katsoo eteensä eikä esim. puhelimen näyttöä. Mutta kun vielä ajoin (enää ei ole autoa) niin sai niitä pelätä.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!