Uusi vuosi, uusi kujeet. Possu lopettaa kaiken hötkyilyn ja säntäilyn, ja koettaa elää leppoisaa, rauhallista elämää ;) Tuskin jaksaa kauheesti leikkiä laihduttajaakaan, mutta jos tavallinen possuelämä kiinnostaa, niin tervetuloa blogiin!

lauantai 11. marraskuuta 2023

Petollinen ystävä

 Possun uusi ystävä on petollinen. Siis se ystävä, kenestä Possu aiemmin kertoi. Se urheilukello. Yhtäkkiä se alkoi syyttää Possua aliliikkuvuudesta. Silti, vaikka Possu on liikkunut ihan rakot kantapäissä itsensä hengästyksiin. Aina vaan kunto laskee. Kunnes... toissapäivänä Possu hoksasi, että mokoma on lakannut mittaamasta Possun sykettä! Siksi siis kuntotaso laskee, koska vempele tulkitsee ilmeisesti Possun kuolleeksi, kun sydänkään ei syki. Ihme kyllä ei oo tätä päätelmää suoraan silti ilmoittanut. Se laskee askeleet ja kaloritkin (vaikka ei tiedä sykkeestä mitään), mutta kardiokuorma laskee kuin lehmän häntä. Sinä aamuna, kun se ilmoittaa Possun kuolleen, Possu uskoo ja jää kotiin nukkumaan...

Harmillista vaan, että Possulla ei oo kellon takuukuitti tallessa...Mennyt varmaan roskiin, jonkun lompakonsiivouksen innostuksen aikana. Possun uudenvuodenlupaus on nyt selvillä ; Possu hankkii muovitaskun, jossa säilyttää kaikki tulevat takuukuitit....

Miten muuten mahdettiinkaan tulla toimeen ajalla ennen aktiivisuusmittauskelloja?? Aatelkaa, jos oli vaikka tavoite kävellä 10000 askelta! Mikä laskeminen itse! ja ettei mee laskuissa sekaisin! Takuulla jos vastaantulija moikkasi, tuli ärähdettyä : -     HILJAA!  3468, 3469... ;)

11 kommenttia:

 1. Onneksi Possu osaa itse vielä mitata sykkeensä ihan omin sork..sormin ja tuntee, että sydän sykkii 💕💕💕 tu-dum tu-dum tu-dum...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse asiassa Possu ei oo oikein koskaan onnistunut kädellä löytämään sitä sykettä ;D Joten ystävä on tarpeen

   Poista
 2. Auttaisko, jos Possu läimäsisi ystäväänsä molemmille poskille? Minua tämä postaus auttoi pääsemään irti ystävähaaveesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei auttanut, mutta jos olet lukenut seuraavan postauksen, tiedät että ystävä on jo kunnossa.Ja kyllä, kyllä Repukin uskaltaa ystävän hankkia ;)

   Poista
 3. Saukkis on aina ihmetellyt, mihin joku tarvitsee sellaista kelloa, joka mittaa, onko nukkunut hyvin. Saukkis ainakin tietää ihan itse aamulla, onko nukkunut hyvin vai huonosti. Ei tarvitse kellosta katsoa kuin aikaa. Saukkiksen poika kävi pikkukoululaisena tiedeleirin mukana Polarilla tutustumassa, lapset saivat kokeilla sykemittareita ja Saukkiksen poika oli mittarin mukaan kuollut, sykkeetön. Saukkiksen tekemän aistinvaraisen arvion mukaan ko poika on elossa edelleen, vaikka mittari muuta väitti. T Saukkis

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei Possukaan yöllä kelloa pidä. Se painaa ikävästi ranteessa, joten silloin Possu ainakin nukkuu huonosti.

   Poista
 4. Onpas ollut tylsä kamu. Mä oon aikalailla Igniteni orja, ilman en meinaa osata olla. Välillä ollaan kovastikin eri mieltä onko yö nukuttu hyvin vai huonosti.

  Jos olet ostanut kellon pankkikortilla, niin kaiva verkkopankista esim. ”ostotosite”, se voinee korvata varsinaisen kuitin.

  VastaaPoista
 5. Sellanen kaverikello olis kiva niinä päivinä, kun tulee liikuttua. Tänään ei ole sellanen päivä... perjantaina yritin etsiä sykettäni enkä löytänyt, päättelin että olen kuollut. Jos minä en löydä niin ei varmaan sit kellokaan löytäis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. toivottavasti olet taas elossa, kuten possukin kellonkin mukaan ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi!