Uusi vuosi, uusi kujeet. Possu lopettaa kaiken hötkyilyn ja säntäilyn, ja koettaa elää leppoisaa, rauhallista elämää ;) Tuskin jaksaa kauheesti leikkiä laihduttajaakaan, mutta jos tavallinen possuelämä kiinnostaa, niin tervetuloa blogiin!

sunnuntai 29. joulukuuta 2019

Hullun Myllyä

Tänään Possu teki jotain hyvin harvinaista ja yllättävää.

Possu kävi shoppailemassa. Se on rasittava velvollisuus, mutta joskus sitäkin täytyy tehdä. Possu kammoaa kaikkia parkkitaloja, joten jätti autonsa ulkopaikoille, jotka nekin oli kyllä aikamoisen täynnä.



Aijai, mitä hienoja juhlavalaistuksia! Possu ihan häikäistyi!


Kauppakeskuksen kiertäminen kävi kyllä ihan urheilusuorituksesta. Kännykkä laski askelia peräti 4,5 kilometrin verran! :D Possu suoritti urakkaa ja löysi 2 kengät (toiset sai vielä alehinnasta puoleen hintaan, jos osti kahdet), 2 paitaa, 2 pikkupöksyt, yhdet housut, 2 hiuslenkkiä ja yhden kylpypyyhkeen, kun nekin alkaa olla jo aika nuhjaantuneita.

Kauppakiertely taisi kyllä uuvuttaa muitakin kuin possuja. Siellä täällä oli nimittäin kiukuttelevia pikkulapsia. Lisäksi Possu pääsi kuulemaan, kuinka eräs nuori nainen pauhasi seuralaiselleen, että "sä olet sitten HUONO shoppailija!!" Niin Possukin. Onneksi se on nyt ohi, ja ihan heti ei tartte mennä uudestaan. ;)


5 kommenttia:

  1. Sä olit kyllä tosi Urhea Possu, suorastaan kuin Babe ;). Mua ei olisi tänään saanut mihinkään ostoskeskukseen ei sitten millään. Tai no, kyllähän siihen raja löytyy, aina ja kaikkeen löytyy, mutta huh huh...

    VastaaPoista
  2. Ostoskeskuksissa ei väki vähene, joten ajattelin, että nyt urheasti vaan! ;)

    VastaaPoista
  3. Se on kyllä totta. Mutta jos edes vähän vähenis, kun joululomat on ohi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aina vois tietty mennä kokeileen sellasta aina auki olevaa tavarataloa, että vieläkö aamuyön tunteina riittää ryysistä vai saisko jo shoppailla rauhassa? Tollasiin kilometritaloihin kyllä onneksi väkimäärä hukkuu ja jakautuu eri kauppoihin.

      Poista
    2. Ja sitten jos käy huono tuuri, se on sellanen kauppa, josta lähetetään sitä 24/7 lähetystä johonkin facebookiin tai ISTV:hen ja uteliaat unettomat näkee mitä mä ostan.. eeei.... Mä käyn vaan tossa kyläkaupassa ostamassa talipalloja tinteille ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi!