Uusi vuosi, uusi kujeet. Possu lopettaa kaiken hötkyilyn ja säntäilyn, ja koettaa elää leppoisaa, rauhallista elämää ;) Tuskin jaksaa kauheesti leikkiä laihduttajaakaan, mutta jos tavallinen possuelämä kiinnostaa, niin tervetuloa blogiin!

keskiviikko 4. joulukuuta 2019

Yllättävä kohtaaminen epäsopivassa paikassa

Tänään Possu kävi Hesellä. Hampparia syödessään Possu huomasi äkkiä jonkun hyvin tutunnäköisen ihmisen astelevan sisään. Ehkä se oli vain tutun näköinen. Ei, kyllä se nosti kättään Possulle, tilasi annoksensa ja tuli Possun pöytään istumaan.

- Ai säkin oot täällä? MÄ EN yleensä käy täällä. Nyt vaan satuin olemaan tässä nurkilla, niin ajattelin piipahtaa tässä lounaalla.

- Jaah, Possu vastasi, eikä alkanut selittelemään omaa Hesellä istumistaan. Kissan viikset ja possun saparot! Kai sitä nyt sentään syödä saa, missä haluaa ilman selitysvelvollisuutta joillekin puolitutuille.

Illalla myöhemmin Possu mietti, mitä fiksua tuttavalle olisi voinut vastata? Olisiko todennut, että MÄ KYLLÄ käyn täällä ihan joka päivä. Kolmesti päivässä : aamu-, päivä- ja iltahampparilla?
Vaiko hekotellut, että hähää, jäitpäs kiinni, ihan rysän päältä!
Tai ehkä olisi voinut nostaa sormen huulille hyssytellen ja kuiskia, että : - Kuule sovitaanko, ettei kumpikaan kerrota kenellekään mitään siitä, että tavattiin täällä hyvin kyseenalaisessa paikassa??

??

4 kommenttia:

  1. Jospa tuttavakaan ei keksinyt mitään fiksua sanottavaa, ja sanoi sitten noin?

    VastaaPoista
  2. Monelle ihmiselle ”roskaruuan” syönti on jotenkin häpeällistä, kuten einestenkin käyttö. Meillä asuu perheessä suuri Hesen ystävä ja meillä kyllä haetaan Hese melkein viikoittain. Itse tosin syön yleensä sen kanasalaatin, mutta en kiellä etteikö hampatkin maistuisi 😁.

    VastaaPoista
  3. Emäntä tunnustaa, että TERVEELLISEN ruuan ystävänä syö työssä aina makkararuokaa, kun sitä on tarjolla. Ei kerrota kellekään, hys, hys! Olipa Possulla hauska tapaaminen. Sopii jotenkin Tonttu-teemaan. Varaa seuraavaa kertaa varten Tonttu ja sujauta se tavatessasi toisen käteen, noin erotessa, muina henkilöinä.

    VastaaPoista
  4. Oisit hihkaissut kovaan ääneen "Voi kun kiva nähdä, olipa kiva törmätä. Hei, tavattaisko ens keskiviikkona täällä taas?" ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!