Uusi vuosi, uusi kujeet. Possu lopettaa kaiken hötkyilyn ja säntäilyn, ja koettaa elää leppoisaa, rauhallista elämää ;) Tuskin jaksaa kauheesti leikkiä laihduttajaakaan, mutta jos tavallinen possuelämä kiinnostaa, niin tervetuloa blogiin!

sunnuntai 29. joulukuuta 2019

Outo uni - Kuka osaa tulkita?

Muistui mieleen viime yön outo uni. Kuka osaa unien tulkintaa? ;)

Possu oli sairaalassa. Jyväskylässä! Sieltä Possu oli nukkuessaan,  Possulle mitään kertomatta viety toiseen sairaalaan. Ja sitten Possu vissiin pääsikin jo pois sairaalasta, koska käveli sieltä pois kohti kaupungin keskustaa. Siinä kävellessään Possu kuvitteli vielä olevansa Jyväskylässä, kun yhtäkkiä hoksasi, että tämä onkin kyllä joku ihan eri kaupunki.

Lunta ainakin oli. Maa oli valkoinen. Possu näki kaukana edessä jonkin tornin. Ihan kuin Puijo, Possulla juolahti mieleen.
- Hei, mikähän kaupunki tämä on? Possu kysyi edellään kävelevältä karvalakkipäiseltä mieheltä.
- Tämä on Kuopio, mies vastasi, ja jatkoi jotain oudolla Savon murteella.

Oli se sitten Puijo, Possu ajatteli ja jatkoi kävelemistään kohti vieraan kaupungin keskustaa, kunnes... HERÄSI!!

10 kommenttia:

  1. Eikös unet tarkoita yleensä päinvastaista (en minä tiedä, jostain vaan joskus kuullut näin) eli et ainakaan sairastu etkä sairaalaan joudu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tiedä. Ite oon huomannu, että tosielämässä oikeesti sattuneet asiat tulee uniin jonkun ajan kuluttua, sekoittuneena joihinkin mielikuvitus- tai unihöpinöihin. Tässä Kuopio ja Puijo on mysteereitä, mistä ne tuli uneen. Jyväskyläkin kyllä, mutta se nyt oli ees jollain lailla tuttu paikka Possulle.

      Poista
  2. Possun sairastelukierre on nyt loppu, edessä on paljon reipasta ulkoilua talvisäässä ja kotimaanmatkailua.

    VastaaPoista
  3. Possu siirtyy savolaisen lupsakkaan aikaan, voi hyvin ja nauttii ihanaa kalakukkoa terveydekseen! Ehkäpä Possu myös leipoo Minna Canthin kakkua, reseptin löytää postikortista Kuopiossa, mukavalla kotimaan matkalla... Hanna Partasen kalakukko ihan sulaa suussa ja Puijon torni on vierailun arvoinen paikka. Hyvää uutta vuotta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan niin. Kalakukko ois muuten hyvää, jos siellä ei ois sitä läskiä seassa.

      Poista
  4. :)minäpä voisin yrittää tulkita!
    unesi!
    Jos sopii ,minun täytyy kirjata ylös,ja "tulkita"..jokainen sana/asia tarkoittaa jotain???en ihan ekstempporee voi tulkita!
    Ja se kirjoitanko kaunistetun ? vain oikean tulkinnan?;))
    (unen tulkinta saatu veren perintönä äitiltä...)

    VastaaPoista
  5. Tulkkaapa! Oikea tulkinta, mutta saa kaunistaa, jos oikein mustalta näyttää. ;)

    VastaaPoista
  6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  7. Miten tämän tulkinnan tulkitsisi ;)

    Itsellä olo on tällä hetkellä enemmän turvaton kuin turvallinen, mutta ehkä se on kuitenkin turvaa, kun on noita lääkäritutkimuksia edessä...

    Kaivata voi tietysti aina ties minne ;D Pitäisi ehkä värittää tuota pukin tuomaa värityskirjaa, jos siinä saisi toteuttaa taiteellisuutta ;)

    Kiitos tulkinnasta!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!