Uusi vuosi, uusi kujeet. Possu lopettaa kaiken hötkyilyn ja säntäilyn, ja koettaa elää leppoisaa, rauhallista elämää ;) Tuskin jaksaa kauheesti leikkiä laihduttajaakaan, mutta jos tavallinen possuelämä kiinnostaa, niin tervetuloa blogiin!

keskiviikko 1. tammikuuta 2020

2020

Sen aina vielä käsittää, että vuosi vaihtuu, vuosikymmenkin vaihtuu, mutta se ei koskaan millään mee jakeluun, että on alkanut TAMMIKUU.

Ulkona on vielä sotatila. Paukkuu ja ruuti haisee. Tänä vuonna Possu oli vuodenvaihteen kotona. Yksin. Omasta tahdostaan. Oli niin hassu tilanne, että Possua oli pyydetty 2 eri paikkaan uudeksivuodeksi. Possulle iski tästä stressi ja valinnanvaikeus. Niin Possu päätti viettää uudenvuoden kotona. Possu siivosi, kävi kuntosalilla (jossa muuten oli ihanan rauhallista), teki ja söi hedelmäsalaattia, oli netissä, luki aavetutkijan kirjaa ja keskiyöllä sitten kurkisti omasta ovestaan pihalle, että miltä naapuruston ilotulitus näyttää. Ihan hienoja raketteja, vaikkei tietenkään yhtä hienoja kuin kaupungin järjestämässä ilotulituksessa. Savua kuitenkin syntyi ja vieläkin taitaa hiukset kärytä.

Ilotulituksen loputtua iloinen mies harppoi tietä pitkin, morjesti leveästi hymyillen ja huikkasi hyvät uudetvuodet. Mites se menikään, kun tässä nyt uniinkin on lähdetty uskomaan, niin eikös semmonen uudenvuodentaikakin ollut, että se vuoden ensimmäinen tervehtivä henkilökin tiesi jotain..?

2 kommenttia:

  1. Ensimmäisenä kohdatun vastakkaisen sukupuolen edustajan nimi on sama kuin tulevan puolison nimi.

    VastaaPoista
  2. Jaah, ku en tuntenu tyyppiä...

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!