Uusi vuosi, uusi kujeet. Possu lopettaa kaiken hötkyilyn ja säntäilyn, ja koettaa elää leppoisaa, rauhallista elämää ;) Tuskin jaksaa kauheesti leikkiä laihduttajaakaan, mutta jos tavallinen possuelämä kiinnostaa, niin tervetuloa blogiin!

lauantai 4. tammikuuta 2020

100 kohteen siivoushaaste, koti kuntoon jouluksi 2020!

Facebookissa oli joku retkihaaste ; 100 retkikohdetta. Siihen Possu voisi sanoa, että älä yllytä hullua! Possuhan kyllä retkeilee haastamattakin. Enemmän haastetta on pysyä välillä kotona ja puunata nurkkia.

Viime vuonna jäi joulusiivous tekemättä. Nyt Possu aloittaa hyvissä ajoin ; TÄNÄÄN. Possu keksi itselleen uuden 100 kohteen siivoushaasteen, jos sillä sais jotakin aikaseksi ens jouluun mennessä.
Listaan Possu voi nyt merkata nro 1.

100 siivouskohdetta

1. Kuivauskaappi (Koskahan puunattu viimeks? Uh!)
2. Maustehylly + 2 muuta kuivauskaapin puoleista keittiön yläkaappia.

Huom! Erikoista että näin laiskalla leipojalla löytyy kaapista 3 pakettia tomusokeria, 3 pussia kardemummaa, manteleita (joita ei löytynyt joulupuuroon), teetä varmaan 7 pakettia (vaikka en koskaan juo teetä), sipulikeittoa 2 pussia.... ym. yllätyksiä!!

19 kommenttia:

  1. Johan itsellesi haasteen keksit, huh huh!
    Jos en olis koko viime vuoden loppua jo putsannut, puuhannut, raivannut ja raivannut, niin voisin olla niin hullu, että tarttuisin haasteeseen sun kanssa.
    Hommaa kyllä riittää meillä edelleen, joten melkein niin kuin olen mukana 👍👍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, senhän saa aina aloittaa alusta, kun loppupää on tehty ;D

      Poista
    2. No se on kyllä totta - tuo haaste ei lopu koskaan :D :D

      Poista
  2. Hyvä haaste, en meinaan itsekkään mitään joulusiivousta saanut aikaiseksi ;) Sipulikeitosta turvottamalla saa muuten hyvän pohjan lihapullataikinaan, vink vink!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, just lihapullia varten niitä keittoja oon hankkinukin. ;)

      Poista
  3. Joulusiivous on minultakin tekemättä. Päätin unohtaa kaikki juhlapyhä- viikko- yms.- siivoukset ja noudattaa tästä lähtien vain ispissiivousta eli siivoan, jos sattuu huvittamaan.

    VastaaPoista
  4. Siinä vaiheessa, kun vihaisimmat villakoirat järsii nilkkoja, on yleensä pakko kaivaa imuri esiin. Onneksi nekin usein pakenee ovesta pihalle, ainakin kesäisin, kun on läpiveto ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon villakoirille allerginen, joten niitä on parikin kertaa viikossa karkotettava, mutta voi kauhistus sitä epäjärjestystä! ;)

      Poista
  5. Hyvä haaste!
    ..ei muutakuin toimeen..
    kaappipäivässä:))
    ja ennen kuin on joulu 2020,sama rumba voisi alkaa uudestaan:))
    Tänäpäivänä siistijät-siivoojat :puhuvat ylläpitosiivouksesta:)),ja kieltävät ehdottomasti käyttämästä ammattisanastossa "suursiivous"-ylläpitosiivous!!
    Kuulostaahan tuo vähän fiinimmältä!
    (sama homma ois täällä rahikaisella alotettava:)))
    Musiikin tahdissa siivous mene kuin tanssi....
    hyvää kaksoispyhää!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkään just Suursiivouksesta ja vanhanajan SIIVOAJISTA. Ylläpitosiivous ja siistijä kuulostaa vähän pliisulta. "kunhan nyt siistin tässä vähän". Siivoaminen ja etenkin SUURsiivous kuulostaa paljon tehokkaammalta.

      Poista
    2. Minä myös!OON oikia suuuur-siivooja:)
      Tehokkuutta ja tarmoa,ja siistiä jäläkiä katosta lattiaan;)))
      Mukavaa viikkoa,,,,:)

      Poista
  6. Possulla on Hieno Haaste! Rakastan siivota. Meillä siivotaan kerran viikossa kunnolla, mutta tekstiilipöly vaatisi useamman kerran. Järjestyksen suhteen olen omapäinen, mutta puhtaus on puoli ruokaa! Säännöllinen siivous pitää asiat järjetyksessä. Tavaramäärää yritän vähentää, jollakin ajanjaksolla... Ainakin neulon lankavarastoa pienemmäksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Possu EI rakasta siivota. Se on semmonen pakollinen ikävä velvollisuus, mutta lopputulos ilahduttaa ja siivouksen jälkeen on aina hyvin itsetyytyväinen olo

      Poista
  7. Hyvä haaste!
    En ole koskaan tykännyt siitä marttojen motosta, että siivoa jouluksi vain ne paikat, joissa aiot viettää joulusi.
    Ei muuten mutta, ihan kuin sitä tulisi sitten siivottua jonain satunnaisena toukokuisena torstaina.

    Inhoan suursiivousta, mutta saan joskus jotain ällejä ja saatan tehdä muutamia kevätjuhlaliikkeitä kaappien suhteen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikkialta siivottu putipuhdas joulukoti ois ihana! Mut joulun alla on yleensä aina niin paljon muutakin. Tammikuussa on paljon enemmän aikaa siivota.

      Poista
  8. Hyvä haaste! Tänä vuonna meilläkin joulusiivot tehtiin todella kevyesti, vaikka aikaa olisi ollut. Tartun siis Possun haasteeseen.

    Hyvää alkanutta vuotta!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!