Uusi vuosi, uusi kujeet. Possu lopettaa kaiken hötkyilyn ja säntäilyn, ja koettaa elää leppoisaa, rauhallista elämää ;) Tuskin jaksaa kauheesti leikkiä laihduttajaakaan, mutta jos tavallinen possuelämä kiinnostaa, niin tervetuloa blogiin!

lauantai 11. tammikuuta 2020

Paha Nuutti...

Jokos ootte malttaneet joulun pois siivota? Possu ei. Possullahan kävi ennen joulua tuuri ja voitti ihanan joulukuusen! Se on oikea paikallinen metsäkuusi, ja on vieläkin hyvässä voinnissa. ei oo varistanu. Se on IHANA! Possu tykkää kuusista. Ilman muuta selvä, ettei semmosta kuusta pois voi heittää. Ei Loppiaisena. Eikä Nuutinpäivänäkään. Ehkä nuutinpäivänä vois vähentää koristeita, mutta kuka sen määrää, ettei kuusta saa pitää sisällä muullonkin ku jouluna??? Possu haluaa testata, miten kauan se pysyy hengissä.


7 kommenttia:

  1. Kuusi on ihana juttu kotona ja jos se kestää hyvin, pidä vain ilonasi! Olen kuullut tarinan kuusesta, mikä rupesi pukkaamaan uutta kasvua... eli kasvun ihmettä odotellessa, anna sille vettä! Joulukyntteliköt on vielä korjamatta kaappiin, mutta tänä viikonloppuna sen teemme.

    VastaaPoista
  2. Mun lapsuudessa oli kerran sellanen kuusi, joka alkoi tekemään vuosikasvaimia, sai olla sisällä kevääseen asti.

    VastaaPoista
  3. mummu piti kuusta niin pitkään, että alkoi tulla uutta kasvua.

    Ja yhdeltä joululta mummu jätti joulutähden, se kasvoi melkein huoneen korkuiseksi, puuvartiseksi. Kukkaa se ei koskaan uudestaan tehnyt.
    Mummu ei vanhoilla päivillään ottanut enää joulukuusta, mutta laittoi koristeet joulutähteen :)

    VastaaPoista
  4. Eihän sitä missään ole määrätty milloin kuusi pitää ulos viedä - pidä pois vain ilonasi niin kauan kuin siitä iloa on.
    Naamakirja kun aina välillä muistuttelee vanhoista (sitä tikulla silmään joka vanhoja muistaa...) niin muistutti viime juhannuksen alla, että olin vuonna xx tehnyt juhannussiivon ja saanut vihdoinkin vaihdettua keittiöstä jouluverhot pois.... No, sen jälkeen meillä ei kyllä jouluverhoja enää ole ollutkaan :D

    VastaaPoista
  5. Antaa kuusen kukkia. Saa sitä omaa puutaan vaalia. Kun hyvänä pidät, biib kohtahan se on taas joulu.

    VastaaPoista
  6. Tänä viikonloppuna oli suunnitelmissa laittaa kuusi pois, mutta en hennonnut vielä...

    VastaaPoista
  7. En oo vielä heittäny kuusta pois.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!