Uusi vuosi, uusi kujeet. Possu lopettaa kaiken hötkyilyn ja säntäilyn, ja koettaa elää leppoisaa, rauhallista elämää ;) Tuskin jaksaa kauheesti leikkiä laihduttajaakaan, mutta jos tavallinen possuelämä kiinnostaa, niin tervetuloa blogiin!

sunnuntai 29. maaliskuuta 2020

Ei mitään lisättävää

Ei mitään lisättävää edellisiin päivityksiin. :) Possu retkeilee metsissä. On etsinyt uusia reittejä ja laavupaikkoja. Välillä vähän eksynytkin. Nuo vähemmän suositut reitit on vähemmän selkeesti merkittyjäkin.

Nyt alkoi loma. Kiertoviestin tavoin voi todeta, että "Minnehän sitä matkustais lomalla ; keittiöön vai olohuoneeseen"?

Mitäs teille muille kuuluu? Ketkä on jääneet koronaeristyksiin Uudellemaalle?




6 kommenttia:

  1. Eksyminen avaa uusia näköaloja. Minä en eksy, kun en pääse niin pitkälle liikkeelle. Näissä omissa seuduissa alkaa kaikki olla tuttua. Kovin kauas ei tartte mennä, kun saa olla melko yksin. Tässä oppii välttämään niitä parhaita paikkoja.
    Huvittelen pelaamalla nettiarpoja ja suunnittelemalls nettishoppailua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luultavasti eksyisin vielä varmemmin Helsingissä :D

      Poista
  2. Komeat pitkospuut! Meidän loma pohjoiseen peruuntui, mutta kotona riittää tekemistä ja ulos pääsee kävelemään. Pikkuisen oli kävelijöitä, mutta kaikki kulkivat nopeasti ohi. Oikein rentouttavaa metsäretkeilyä ja lomaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitkospuut halki kurakon. Mukavaa lomaa kaikesta huolimatta!

      Poista
  3. Me keikutaan täällä Uudenmaan rajamaastossa, mies joutuu ajaan töihin sinne ja on asianmukainen lupakirja työnantajalta. Mettäreitit on mulle jo tuttuja, kun näitä on parikymmentä vuotta täällä tallustellu, ja onneksi näyttää nyt ilman kylmenemisen myötä se ihmispaljous ulkosalla hiukan vähentyneen. Tänään ei tullu ketään vastaan, mitä nyt pari kaurista loikkelehti suon reunalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan tuo rajavartio ihan ennenkuulumaton.. Saa nähdä, mitä tästä tilanteesta vielä tulee, mutta päivä kerrallaan!

      Poista

Kiitos kommentistasi!