Uusi vuosi, uusi kujeet. Possu lopettaa kaiken hötkyilyn ja säntäilyn, ja koettaa elää leppoisaa, rauhallista elämää ;) Tuskin jaksaa kauheesti leikkiä laihduttajaakaan, mutta jos tavallinen possuelämä kiinnostaa, niin tervetuloa blogiin!

lauantai 19. kesäkuuta 2021

Kuuma

Ensimmäistä, joka sanoo, ettei nyt saa valittaa, Possu motasee kuonoon! ;P

7 kommenttia:

  1. Julkaisin tänään kuvan sääennusteesta meille, ja eikö jo joku ollu sanomassa, että pittää nauttia! :D Aina riittää niitä, joiden mielestä ei saa valittaa vaan pitää nauttia, koska joskus on toisenlaista.
    Mie oon sitä mieltä, että saa valittaa aina kun on huonosti. Possu saa motasta kuonoon kaikkia, jotka on eri mieltä!

    VastaaPoista
  2. Mua varmaan pidetään joltisenkin päästäni viallisena, kun olen kotona ollessani köllötellyt sohvalla ohuen viltin alla. Kyllä, luit oikein.
    Pihalla ei juuri varjoa ole eli lämpö nousee yli 30, sisälle saadaan lämpö = viileys 19-20 asteeseen. Ihanaa! Kaunista kesää voin ihailla ikkunoista ja kauppareissuilla. Ja iltaisin, kun aurinko ei enää paista pihalle.
    Saat motata, anna mennä vaan. Kaikille ei kuuma sovi.

    VastaaPoista
  3. Possun Propaganda Oy - Usko tai saat pataas!

    ;DD

    VastaaPoista
  4. Onneksi on säitä. Ja onneksi aina saa valittaa. Onneksi ei tartte olla töissä, joten voi ulkoiluttaa Koirapoikaa aamulla anivarhain ja iltamyöhällä. Voisihan niin tehdä, vaikka olis töissä, mutta näin eläkkeellä voi viettää päivällä siestaa, jos väsyttää. Ja onneksi on keksitty kortisonivoide, jolla voi lähmiä itseään auringon jälkeen, jos on liian herkkänahkainen.

    VastaaPoista
  5. Lämmintä on, mutta onneksi yöksi hiukan viilenee ja varjoa löytyy puun alta. Vesipullon kanssa kannattaa liikkua. Aurinkovoidekin on minulla hankittuna, mutta laiskana en sitä aamulla levittänyt ja nyt niska punoittaa ja muut ihon suojaamattomat kohdat.

    VastaaPoista
  6. Kiitos kommenteista. Onneks pahimmat tappohelteet hellitti

    VastaaPoista
  7. Tänään Possu kuuli kahden sanovan niin, mutta ei motassu kuitenkaan. Possu sulki vaan korvansa ;D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!