Uusi vuosi, uusi kujeet. Possu lopettaa kaiken hötkyilyn ja säntäilyn, ja koettaa elää leppoisaa, rauhallista elämää ;) Tuskin jaksaa kauheesti leikkiä laihduttajaakaan, mutta jos tavallinen possuelämä kiinnostaa, niin tervetuloa blogiin!

torstai 3. kesäkuuta 2021

Tuhlaajapossu

 Eilen Possu oli shoppailemassa itselleen ruokaa. Kyläkaupassa on sellaisia ihanan herkullisia lähitilan  kirsikkatomaatteja. Ne on mansikanmakeita. Possu ostaa niitä aina!

Possu oli juuri punnitsemassa tomaatteja, kun paikalle syöksyi tuntematon mies. 

-Mitä nuo maksaa? Mies kysyi ja osoitti sormellaan Possun pussia. Possu tulosti hintalapun ja näytti sitä miehelle. - Kalliita, mies tokaisi. - Mutta hyviä! Possu vastasi. Mies käännähti toiselle hyllylle ja kiikutti Possulle purkin jotain toisia kirsikkatomaatteja. 

- Nämä on halvempia!

- Joo, mutta nämä on parempia! Possu vastasi päättäväisesti ja osti valitsemansa tomaatit, vaikka ne maksoikin 5 euroa, ja kilohinta vieläkin kalliimpi, kuten mies vielä tokaisi.  Joutuipa kuitenkin viemään ne takaisin hyllyyn.


Monesko käsky olikaan : Ei pidä sinun puuttuman lähimmäisesi kauppaostoksiin. Varsinkaan tuntemattomien! 

Laadusta kannattaa maksaa, ja kannattaa kannattaa lähituottajaa. Varsinkin, jos tuote on makoisa. Joskus on hyvä revitellä ja törsätä oikein kunnolla ostamalla 5 euroa maksava tomaattipussi!



P.S. Mikähän se mies oli, ja miks se oli kiinnostunut Possun tomaattiostoista? Joku vieraan vallan tomaattiagentti??  


7 kommenttia:

  1. Ei kun se oli pokausyritys, tai sit kokeili että jos on samaa mieltä tomaateista niin saattaa olla tyttöystävämateriaalia Possu, havitteli avioehdotonta liittoa, murha ja yhteisasumisen säästöt mielessä.

    Hmm, aika vilkasta läppää heti aamuyöstä, taidan jatkaa unia, olin vain laskunmaksu -hereillä (varasin yhden reissun kun satuin heräämään kun on rajoitettu määrä halpoja lippuja).

    VastaaPoista
  2. Olen samaa mieltä Suen kanssa, että iskuyritys. Onneksi Possu ei mennyt ansaan. Noin pihin miehen kanssa elämä olisi ankeaa. Onneksi maukkaita tomaatteja on saatavilla.

    VastaaPoista
  3. Possu oli ystävällinen ja kertoi hiljaista tietoa eli hyvästä mausta tuntemattomalle tomaattiagentille. Toivottavasti hän ymmärsi, että joskus voi maksaa vähän enemmän ja saada rahalleen vastinetta. Ja toivottavasti hän ymmärsi myös, että Tyylikkäimmät Ladyt ostaa mitä itse tykkää, eikä siihen ole nokan koputtamista, varsinkaan tuntemattomilla tomaattiagenteilla. On kyllä ystävällistä rupatella kasvistiskin äärellä, mutta ilman arvostelua toisten valinnoista. Pienet tomaatit on kivoja välipaloja.

    VastaaPoista
  4. Kaikkeen ne ihmiset puuttuvat, Possu saa ostaa omalla rahalla ihan niitä tomaatteja mistä tykkää T: saukkis

    VastaaPoista
  5. Ehkä se oli se mainoksen Hintaopas.fi. Löytää halvimman hinnan.
    Mie kasvatin ite joskus oransseja kirsikkatomaatteja, neki oli kuin mansikoita!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!