Uusi vuosi, uusi kujeet. Possu lopettaa kaiken hötkyilyn ja säntäilyn, ja koettaa elää leppoisaa, rauhallista elämää ;) Tuskin jaksaa kauheesti leikkiä laihduttajaakaan, mutta jos tavallinen possuelämä kiinnostaa, niin tervetuloa blogiin!

maanantai 4. lokakuuta 2021

Pimeä uintireissu

 Voi surkemus-ankimus, kun tätä nykyä pimeä yllättää niin aikaisin! Vasta illan hämärtyessä Possu hoksasi haluavansa iltauinnille. Tai ihan normaaliin uintiaikaan kyllä. Seitsemän jälkeen Possu viime viikollakin vielä ui. Mutta nyt siihen aikaan oli jo hämärä, ja katuvalotkin päällä.  Piti lähteä siis ÄKKIÄ, kun vielä valo kajasti. 

Possu suunnisti tutulle rantasaunalle. Sielläpä olikin ovi säpissä ja mikä pahinta, laituri kiskottu vedestä pois! Parhaaseen uintiaikaan, epistä! Possu päätti kuitenkin mennä veteen. Ilman laaituria se oli kuitenkin vaikeaa, koska ranta oli kivikkoinen ja kivet liukkaita. Possu totesi veteen menon siitä hankalaksi ja ajeli toiselle rannalle.


Nyt oli kerinnyt tulla jo aikamoisen hämärä. Vastarannalta kajasti valoa, kun Possu saapui yksinäiselle hiekkarannalle. Tällä rannalla sen sijaan sai kahlata tosi syvälle ennen kuin vettä oli edes polviin asti. Vesi oli yllättävänkin lämmintä. Vettä Possu ei pelännyt, vaan pimeää.  Syrjäisellä rannalla saattoi olla mörköjä. Niin Possu kävi nopeesti pulahtamassa heti kun vettä oli edes vähän polvia korkeammalle. Sitten äkkiä autolle ja pukemaan ja kaasuttamaan tiehensä.  Sillä vaiikka tunnelma oli hieno, Possu myös pelkää ollessaan yksin autiolla pimeällä hiekkarannalla. Koska. Siellä. Voi. Vaania. MÖRKÖ!!!!!

6 kommenttia:

 1. Reipas Possu, kun möröistä huolimatta kävi kuitenkin kastautumassa. Outoja nuo möröt, kun niitä näkee vain pimeällä. Missä ne piileksii valoisaan aikaan?

  VastaaPoista
 2. Hui, kauhua ja tärinää lätin puolella, iikk!!

  Possun on nyt löydettävä joku iso karju kaveriksi, miksei pelottava femakkokin kelpaa;)

  VastaaPoista
 3. Nostan hattua Possun kylmänkestolle.

  VastaaPoista
 4. Pöllökin pelkää mörköjä, mutta on tullut huomaamaan, ettei ne möröt niin kamalia ole. Ne on aika arkoja nekin, varsinkin jos niille vähän nauraa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pöllöt taitaa ollakin yöeläimiä.
   T. Possu

   Poista

Kiitos kommentistasi!