Uusi vuosi, uusi kujeet. Possu lopettaa kaiken hötkyilyn ja säntäilyn, ja koettaa elää leppoisaa, rauhallista elämää ;) Tuskin jaksaa kauheesti leikkiä laihduttajaakaan, mutta jos tavallinen possuelämä kiinnostaa, niin tervetuloa blogiin!

maanantai 10. tammikuuta 2022

Lopultakin ; UNI!!

 Nyt ois unikirjaan kirjoittamista, mutta nykysin kynällä paperille kirjoittaminen tuntuu niin työläältä ;D

Mutta kirjoitan sen nyt ens alkuun tänne, kerta Possun unia on oikein pyydetty. ;) Possu nukkui viime yönä harvinaisen pitkän yön. Meni nukkumaan jo ennen puolta kymmentä!! - Väsyttää ja aivosumua, onkohan Possulla omikron..?! 👀 Mutta siis se uni:


Possu oli maantien varrella kävelemässä, kun huomasi linja-autopysäkin luona tolpassa roikkuvan hienon VALLILAN pöytäliinan. Se oli levitetty siihen oikein hulmuamaan. 

-Mikä tuuri! Possu ilahtui. Löysin hienon pöytäliinan!

Possu alkoi irrottaa liinaa pylväästä. Sen mukana tuli muovipussi joka oli jotenkin kiinnitetty liinaan. Possu kurkkasi pussiin, jonne liinakin oli nyt kuin taikaiskusta sujahtanut valmiiksi silitettynä ja viikattuna. Lisäksi pussissa näytti olevan myös jotain lastentarvikkeita, vaippoja ja sen sellaisia. Possua alkoi kaduttaa liinan ahnehtimisensa. Tässä oli ehkä jonkun unohtunut ostoskassi, joka oli ties kuinka tärkeä omistajalleen. Ei Possu voinut sitä itselleen ottaa.

Samassa tietä pitkin käveli seurue, johon kuului lastenrattaita työntäviä naisia. Oliko kassi heidän? Possu meni kysymään. Naiset vastasivat ettei ollut. 

-Ottakaa se kuitenkin, jos sattuisitte löytämään omistajan. Tai jos ette löydä niin pitäkää itse. Teillä on varmasti näille käyttöä, Possu sanoi antaen kassin. 

Nainen otti kassin. Seurue lähti omaan suuntaansa ja Possu omaansa. Yhtäkkiä Possu kuuli naisen kiljaisevan. 

- YÄÄÄK!! Näähän on kaikki kakkavaippoja!! 

Nainen oli katsonut pussiin tarkemmin. Nyt Possu ymmärsi, miksi pussi oli jätetty. Ja Possu päätti liueta paikalta tiehensä kiireesti!!

5 kommenttia:

 1. Hmm..oletko varma että tämä on uni?+....;DDD No eiiiiii, johan oli kakkamainen unipussi, tulle jos löytyy selitys kirjasta niin on perusteellinen opas.. . Liberoita vai mitä vaippoja, saako unissa mainostaa?

  VastaaPoista
 2. Kakkauni - ja mitä unikirja siitä tuumasi? Tuskin mitään. Luulen, että kakka ei ole perusunikauraa. Käsin kirjoittaminen ruokkii aivoja, joten kirjaan vain vaikka ihan lyhyesti tyyllin hieno pöytäliina tahriintui kakkavaipoista.

  VastaaPoista
 3. Aika velmu possu.
  Tietäisikö uni perheenlisäystä, karvakaveria?

  VastaaPoista
 4. Tulkintaa, oi Possu, sinä unien tulkki ja tuntojen taitaja, valaise meitä vähäisemmällä loisteella pärjääviä, kuinka on, mitä tarkoittaa???

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!