Uusi vuosi, uusi kujeet. Possu lopettaa kaiken hötkyilyn ja säntäilyn, ja koettaa elää leppoisaa, rauhallista elämää ;) Tuskin jaksaa kauheesti leikkiä laihduttajaakaan, mutta jos tavallinen possuelämä kiinnostaa, niin tervetuloa blogiin!

sunnuntai 20. helmikuuta 2022

Kiitos

 Kiitos Sohvalle kortista! Possu on vähän saamaton. Ei saa aikaseksi edes kiittää. 

Ja Sudelle kiitos terveisistä. Aina mukava kuulla, että Possuakin kaivataan.


Possulla on nyt ongelma. Pankkikorttiongelma. Eilen kassalla Possu näpytti tunnusluvun. Taatusti oikein. Laite mokoma kehtasi väittää, että se oli väärin näpytelty. Possu näpytti uudelleen. Laite näytti kieltä ja lällätti, että Nytpäs on Possun pin lukittu, lällällää!! Possu vilautti lähimaksun ja sai ostokset. Huom! Korttirosvot, näin helposti se käy! Viiteenkymppiin asti saa ihan mitä tahansa toisen kortilla ostettua. Tosi tyhmästi suunniteltu. Tässä tilanteessa se oli kuitenkin ihan hyvä. Possu sai ostoksensa ja häipyi.

Nyt on sit se ongelma, miten saada lukitus auki. Pankin sivulla on aanelosen verran ohjeita. Kassalukitus Possun ymmärryksen mukaan avautuu sillä, että menee ihan vaan automaatilla käyttämään korttia. Mutta mitäs jos sekin automaatti lällättää Possulle ja valehtelee, että koodi on väärin. Sitten piti soittaa jollenkin? Kenelle? Ei Possu tykkää soitella kenellekään! 

Noh. Possu lähtee nyt ettimään automaattia. 

Jännityskertomuksen jatko tulee seuraavassa numerossa!!!!💀👀

6 kommenttia:

  1. Auts. Olisko laitteella ollut ymmärtämisen vaikeuksia, joku korona tai krapula. Pidän peukkuja, että automaatti on järjissään.

    VastaaPoista
  2. Tuntemattomia ovat korttien pimp-koodit. Pahinta mitä automaatilla voi käydä on, että automaatti syö kortin ja joutuu meneminen ”hattu kourassa” pankkiin.

    VastaaPoista
  3. Tuosta lähimaksusta, kyllä se silloin tällöin kysyy myös koodia sillä maksettaessa eli saattaa tullla rosvolle nolo tilanne, varsinkin jos siinä on vartijaa ja myyjää enemmänkin auttamassa asiaa... .
    Possu siis viettää hibernaatiota, noh, laiskottele nyt, kyllä se aurinko saa taas veren virtaamaan ja sanat soljumaan:)

    VastaaPoista
  4. Omituinen kuvio tuo Possun korttikuvio. Ensin laite haluaa pimps-koodia, väittää vääräksi ja sitten vielä väittää, kortti on lukittu. Mutta sitten kuitenkin kelpuuttaa lähimaksun.
    Pöllö olisi hyvin hyvin epäluuloinen ja pitäisi tiukasti kiinni viimeisistäkin pennosistaan, kyselisi pankilta, ja ehkä kaupastakin, että miten teidän laitteet noin voi toimia.
    Olisi tosi tosi kiukkuinen.
    Kummissaan on Pöllön Possun puolesta. Toivottavasti asia selviää.

    VastaaPoista
  5. Possu kävi automaatilla ja toisessa kaupassa. Kummassakin toimi ihan ongelmitta. T. Possu

    VastaaPoista
  6. Niin selvennykseksi vielä Pöllölle, että Possu tunki siis aluksi kortin ihan oma-aloitteisesti siihen koloon, mikä vaatii PIMS-koodia ;) Erikoista silti, että se oli muka väärin ja eiks yleensä pitäis olla ensin 2 yritystä ja kolmannella vasta lukittuu? Ehkä kaupan laite oli jotenkin rikki?

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!