Uusi vuosi, uusi kujeet. Possu lopettaa kaiken hötkyilyn ja säntäilyn, ja koettaa elää leppoisaa, rauhallista elämää ;) Tuskin jaksaa kauheesti leikkiä laihduttajaakaan, mutta jos tavallinen possuelämä kiinnostaa, niin tervetuloa blogiin!

tiistai 22. helmikuuta 2022

Vallia ja Vallilaa

 Lumivallia pukkaa. Possu pukkaa lunta lumivallin päälle. Hakkaa kolalla vallia pienemmäksi. Puskee ja ähisee. Ja NAURAA! Possu tykkää lumesta. Näin blogissa sen voi tunnustaa, vaikka naapurilta voikin saada lumilapiosta päähän, kun kehuu lumentuloa. Monet nimittäin tykkää enemmän vesisateesta, kurakelistä ja jäätiköistä, kuin kauniista lumitalvesta.

Muutakin ärsyttävää Possu on tehnyt. Jos joku muistaa Possun kesäisen vieraan, joka arvosteli Possun "Oikein Vallilan verhoja!" ? Nyt Possu sai postia Vallilalta. Heille oli nyt tullut semmoiset kesäisen vihreät koivikko-verhot, mitä Possun sillon viime kesänä teki mieli, mutta mitkä oli loppuunmyyty. Possuhan meni ja tilasi ne heti ja sit vielä toisetkin kesäisen vihreät verhot myös olkkariin. Haha, miltä mahtaa tyypin naama ens kesänä näyttää, jos tulee taas kylään, kun Possun KAIKKI verhot on Vallilaa? ;) Ei Possu yhtään ilkeemielinen oo, mut kai Possu nyt saa omaan kotiinsa ostaa just semmoset verhot kun haluu. Tulivatkin just sopivasti synttärilahjaksi Possulle. (Possu kääntää katseensa ujosti maahan ja odottaa onnitteluja ;)  ) Ikkunaan Possu laittaa ne kuitenkin vasta sit, kun on pessyt ne ikkunat. 

Sitten keväämmällä.





10 kommenttia:

  1. Onneksi olkoon, juhlien aika, pystyyn taika, koira on Laika, ja juhlan kunniaksi rokki raika...aaa!!!! Iiiikk!! ;D

    Lumi on kaunista, Possu on okeassa ja ja sellaista höttöä kuin viime yönä tuli niin sitä kolaa ihan mielellää!!

    "Putte Possun nimipäivät eilen viettettiin, tänään toisen Possun synttäreitä juhlitaan" Sikamaista bailausta jo vuodesta nakki ja muusi lautasella!!

    VastaaPoista
  2. Onnittelut merkkipäivänä ja uusista verhoista! Kyllä tulee iloiseksi kun saa uuden ilmeen kotiin sisustamalla. Vallilla on laatua verhokankaina, joten ehdottoman hyvä valinta. Tänään oli haasteellista kävellä työhön, kun jalkakäytävät oli hyvin paksun lumen peitossa, vain ajoradalla pystyi liikkumaan. Onneksi on heijastinkassi turvana, vähät autoilijat näkivät jo kaukaa ja osasivat väistää. Talvella on hyvä olla lunta, vaikka aurausta joutuukin odottamaan.

    VastaaPoista
  3. Kiitosta vaan. Päivä on kylläki vasta torstaina. Sitte voi onnitella uudestaan, hahaa ;)

    VastaaPoista
  4. Teko onnittelut Possulle 🎂🍾🥳

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt vasta huomasin, että sana ETKO oli muuttunut sanaksi teko 🙈 😂

      Poista
  5. Onnittelut Possulle huomisen merkkipäivän johdosta.
    Pöllön muisti on niin huono, että parempi onnitella etukäteen.
    Onnea onnea onnea.
    Lupaan etten laula.

    VastaaPoista
  6. Onnea Possulle!
    Kyllä lumi on mukavaa ja talvi. Liukkaus ei ihan niin kivaa, mutta hyvin on toistaiseksi mennyt. Ongelma on, kun nastakengissä on lyhyt varsi, niin kinoksissa kahlatessa kengät on täynnä lunta. Ilman nastoja ei ole terveellistä astua ovesta ulos. Mutta näistä valituksista huolimatta, kyllä on ollut hieno talvi. Niin kaunista!
    Ja yllättäin minullakin on joka huoneessa Vallilan verhot.

    VastaaPoista
  7. Onnea Possulle! Olkoon päiväsi lumivalkoinen ja aurinkoinen. En minäkään ymmärrä valitusta lumesta, kun vaihtoehto on jää, loska, vesi ja liukkaus. No, yksi tykkää äidistä ja toinen tyttärestä, ja makuasioista ei voi kiistellä.

    VastaaPoista
  8. Kyllä puhdas pakkaslumi aina parempi on kuin kura ja loska. Jäällä pääsee nastakengillä, se ei oo niin paha.
    Onnea huomisen johdosta! Mieki laitoin ihka uudet verhot keittiöön joku aika sitten, en tosin Vallilaa mutta Rustan 5€/pari maksaneet keltaiset ja oranssit verhot. Ripustin kaksin kerroin niin on ihanan kuohkeat ja iloiset.

    VastaaPoista
  9. Possulle nyt paljon onnea
    Tänään sekä koko vuotena.
    Kaikki sulle tahtoo toivottaa
    Nyt paljon, paljon, paljon onnea!
    💐💐🎂🎂🎂💐💐💐🍾🍾

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!