Uusi vuosi, uusi kujeet. Possu lopettaa kaiken hötkyilyn ja säntäilyn, ja koettaa elää leppoisaa, rauhallista elämää ;) Tuskin jaksaa kauheesti leikkiä laihduttajaakaan, mutta jos tavallinen possuelämä kiinnostaa, niin tervetuloa blogiin!

maanantai 25. huhtikuuta 2022

Possu yrittää olla kehopositiivinen

 Kehopositiivisuus. Näitä nykyajan hienoja sanoja. Se tarkottaa kaiketi, että saa olla tyytyväinen omaan olemukseensa. Possu yrittää olla. Yrittää laihduttaakin, vaikka ei enää mainosta sitä. Jonkinverran Possu on onnistunutkin. * Pälyilee vaatimattoman salaylpeänä ympärilleen.'  Se tuntuu kieltämättä hienolta, ja kai siitäkin voi olla kehopositiivinen. 

Hmm... oikosulku ajatuksessa, kynässä eikun näppäimistössä... Mites tästä nyt etenis siihen...


KANSSAIHMISTEN KOMMENTTEIHIN!!!


Kommentti 1  :  - Sää ot kutistunu. Onko sulla murheita? 

Vastaus : Hölmö hymy. Eeeei. (ajattelee itsekseen, että yleensä ne murheet ja lohtusuklaat nimenomaan lihottaa eikä laihduta)


Kommentti 2 : - Kuis paljon sää oikein oot laihtunu?? Mun on monta kertaa pitäny mainita tästä sulle.

Vastaus : Vähän väkinäinen hymy. Jaa no kiitos. (Ja miks pitäny kommentoida? Pitääks sitä kytätä, olenks mä lihonu vai laihtunu)


Kommentti 3 : - Sää oot laihtunu.

Vastaus : (vienosti ja vaatimatonta esittäen) No älä nyt höpötä! En oo!

Kommentoijan kauhistunut vastavastaus : - Etkö? No et vissiin olekaan. Mää oonki tainnu ite lihoo niin paljon, että kaikki muut näyttää laihtuneilta!! (Ja lähtee kiireellä kotiin vaakalle)Kommentti 4 : - Sun kannattais tarkkailla verenpainettas. Se voi olla korkee, KUN SULLA ON TUOTA YLIPAINOO!!

Vastaus ( mielessä : Haluutko turpaas?!) ääneen happamanimelästi  : - Itse asiassa mulla on kyllä liiankin matalat paineet, vaikka voi olla vaikee uskoo. (joskin tän kommentin jälkeen ne tais kyllä nousta ja korkeelle! )  ;D   ;P


8 kommenttia:

 1. Possulle onnittelut. Kanssaihmisille potkut perseelle. Jostain syystä on olemassa tilanteita, joissa käytöstavat saa unohtaa. Pitkätukkaisten tyttöjen hiuksia saa hiplata, raskaana olevien naisten mahaa saa taputella ja painosta saa aina huomautella. Minullahan on puoli päätä kaljuna, mutta siitä ei kukaan ikinä sano mitään. Se ei ole luvallinen puheenaihe. Mutta ollaan kehopositivisia.

  VastaaPoista
 2. Kehopositiivisuus on hyvästä.

  Onnittelut Possulle onnistumisesta 💐🍾🥇. Mietin mikä noista kommentoijista olisin ja totesin, etten mikään. Tunnustan olevani ihan pikku riikkisen kade (positiivisella tavalla), mutta enempi ylpeä Possun onnistumisesta. Terveisin viime aikoina tällä saralla epäonnistunut Laiskis.

  VastaaPoista
 3. Yritä siinä sit olla kehopositiivinen, kun kommentit on tuollaisia...

  VastaaPoista
 4. Onnittelut onnistumisesta! Oon tosi iloinen sun onnistumisesta!

  Ja kiitos tsempin nostattamisesta, joka Pöllölläkin on ollut kuin lumi maassa (sulaako rasva samaan tahtiin kuin lumi, kun pääsee taas ulos *ankaraa pohtimista*
  Kuluneen viikon kommentteja aiheeseen liittyen Pöllön elämästä:
  Pöllö: "On taas tää ahteri päässy leviämään"
  Vastaus: "Niin kun sä et liiku. Sun pitäis liikkua"
  Kommentoija tietää tasan tarkkaan, että Pöllö kyllä kävis vaikka joka aamu hakemassa tuoreen leivän aamupalalle kyläkaupasta, mutta kun se voi olla iltapäivä kun koko kylä ettii Pöllöä.
  Pöllön painon nousu on suoraan suhteessa suklaan syöntiin.

  Toinen tuli langanlaihalta sukulaiselta:
  Pöllö: *vääntäytyy ähkäisten ylös sohvalta* (kuuluu myös ikään...) ja toteaa, että onpa noita kiloja taas talven aikana tullut.
  Kommentti: Mun kyllä tarttis laihduttaa, ainakin sellanen 10 vois pudottaa... Siitä ihmisestä jää sen jälkeen jäljelle korvat...

  Kaikkien noiden, sekä Possun saamien kuin muidenkin saamien kommenttien jälkeen on kehopositiivisuus nurkassa.

  Mutta pidetään positiviisuutta yllä; jos muut saa noista kommenteista hyvän mielen, niin ollaanhan autettu heitäkin ;)

  VastaaPoista
 5. Possulla on juuri sopiva keho, muita voit kehoittaa pitämään huolta omastaan... tai sitten että: - Kuis sää ny mun kehoo tarkkailet, onkos ittelläs jotakin vialla, mitäs tässä nyt koitat ppeitettlä, selvästi haiskahtaa epäilyttävältä tuollaisen kehotteet....tai jotain, ei nyt kulje ajatus niin kuin haluaisian...Sus'..lienen laihtunut päästä, kuula selvästi vajaatoiminen;DD

  VastaaPoista
 6. Iloista mieltä ja hyviä luontoretkiä Possulle! Kehon koosta riippumatta kannustan kantamaan itsensä kauniisti ja ylpeänä, siihen pyrin itsekin. Terveys edellä eteenpäin ja huomauttelijoille kaunis hymy tiukkaan silmiin katsoen! Kellään ei ole mitään oikeutta arvostella toisten kehoa. Terveydenhuollossakin asiasta puhutaan arvostavasti, kannustavasti kun on aihetta muutoksiin. Onnellista kevätpäivää Possulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikilla ei ole kyllä terveydenhuollossa arvostava eikä kannustava suhtautuminen... mutta onneksi Sohvalla on :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!