Uusi vuosi, uusi kujeet. Possu lopettaa kaiken hötkyilyn ja säntäilyn, ja koettaa elää leppoisaa, rauhallista elämää ;) Tuskin jaksaa kauheesti leikkiä laihduttajaakaan, mutta jos tavallinen possuelämä kiinnostaa, niin tervetuloa blogiin!

maanantai 9. toukokuuta 2022

Perinteitä

 Possu ajoi kilparataa

mittari näytti kuutta sataa

yksi kivi lennähti

edellä ajavasta autosta tuulilasia päin. ./


Eli taas on edessä perinteinen aamuheräys ajelemaan näyttämään tuulilasia toivoen että sen saa vielä paikattua, ettei tartte taas vaihtaa koko tuulilasia. 

Et semmosta!!


6 kommenttia:

 1. Oliko jo mones kerta? Oletko loukannut maanteiden pikkukivistöä? Jos ne on kostokampanjalle lähteneet, näytetään tuolle maanteiden possulle!! Nih!! Heh, levoton päivä edessä kun jo nyt lähtee lapasesta ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo enää laskuissa mukana. Viime kesänä uusittiin koko tuulilasi.

   Poista
 2. Ei ole reilua! Possu on ahkera, tunnollinen veronmaksaja, kiltti luonnon ystävä, tuollaiset harmit eivät sovi kuvaan. Suosittelen ottamaan, mainoksen uhrina, vakuutuksen tuulilasille. Toivon turvallisia kilometrejä Possulle ja iloisia matkoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On Possulla tuulilasivakuutus. Ärsyttää se silti. Euron kolikkoa pienemmän kiveniskemän saa paikattua, se menee kokonaan vakuutuksesta, mutta koko tuulilasin vaihdossa on omavastuu, joten se kirpaisee kyllä.

   Poista
 3. Possun reitillä taitaa olla laumoittain pikkukiviä hyppimässä lasiin, kun muistan asian ennestään. Epäreilua. Nostan peukut pystyyn, jotta korjaaminen onnistuu.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!