Uusi vuosi, uusi kujeet. Possu lopettaa kaiken hötkyilyn ja säntäilyn, ja koettaa elää leppoisaa, rauhallista elämää ;) Tuskin jaksaa kauheesti leikkiä laihduttajaakaan, mutta jos tavallinen possuelämä kiinnostaa, niin tervetuloa blogiin!

sunnuntai 22. toukokuuta 2022

Sunnuntaipäivitys

 Näyttää tahti olevan nyt päivitys sunnuntaisin. :) 


Mitä kuuluu? Itsekullekin. :)

Possulassa paistaa aurinko. Luonto on hennon keväisen vihreää. Kesäuimakausi on aloitettu, ja käki kukkui Possulle 9 elinvuotta 👀

Tähän ehkä voisi muistella Possun tämänhetkisen elämän erikoisimpia sattumuksia.

Aloitetaan vaikka ... Eräillä ristiäisillä. Ei sentään Possun, ihan niin kauas ei mennä. Nää oli Possun erään kummilapsen ristiäiset. 

Possu oli siis kutsuttu kummiksi. Possun sukulaiset oli juuri muuttaneet uuteen vastarakennettuun kotiin. Possu ei ollut käynyt siellä vielä. Osoitteen lisäksi tuntomerkkinä mainittiin keskeneräinen piha.

Perillä Possu totesi, että sillä uudella asuntoalueella kaikki pihat oli keskeneräisiä. Possu meni reippaasti soittamaan ovikelloa erään keskeneräisen pihan laidalla seisovaan taloon. Avaamaan tuli tuntematon pariskunta. He katsoivat Possua hieman hämmästyneen näköisenä, mutta kysyivät : - Tulitko sää ristiäisiin?

- Joo, Possu vastasi ilahtuneena siitä, että löysi kuin löysikin oikean talon. Pariskunta oli varmasti joku muista vieraista, joka tuli avaamaan kun talonväki ei ehtinyt. Menossahan saattoi olla vaikka ristiäismekon sovitus, vauvan syöttäminen tai vaikka vaipanvaihto. 

Pariskunta seisoi hetken edelleen hämmentyneenä hiljaa portailla. eivät kuitenkaan käskeneet peremmälle. Sen sijaan rouvalla välähti yhtäkkiä. - Öö, tuota Pipsa... Olitko sää menossa Pipsa Possulle? - Juu, Possu vastasi taas. - Ahaa! He asuu tuossa vastapäisessä talossa. Meilläkin on tänään ristiäiset!


Kuvitelkaa mikä yhteensattuma. Naapureilla ihan samana päivänä, samalla kellonlyömällä ristiäiset!! Ja Possu osuu just niihin vääriin ristiäisiin. Kuvitelkaa, jos pariskunta ois hämillään vaan kutsunut Possun peremmälle, miettien mielessään, että mikähän kumman sukulainen tämä vieras olikaan, ja olisi puoliso voinut edes mainita, että on tuonkin kutsunut!! ;D


Kaikkea sattuu ja tapahtuu. Muita Possun hämmentäviä kokemuksia lisää seuraavassa numerossa!

10 kommenttia:

 1. Kaikella ystävyydellä "Kuka muu kuin Possu :D"
  (No on yks vaihtoehto, muttei nyt puhuta siitä)
  Onneksi löysit kuitenkin oikean ristiäistalon - tai oikeastaan, ajattele, olisit siinä vain nätisti hymyillen ottanut vauvan syliin, hoitanut papin kanssa hänelle nätin nimen ja kas - nyt olisi sulla uusia ystäviä uuden kummilapsen kautta. Kummilapset yhdistää aikuisia ;)
  Sitten äkkiä kipaissut sinne naapuriin, jossa jo kuumeisesti sua odotettiin ja sitten olisi kastettu toinenkin kummilapsi.
  Kahdet ristiäiset samalla reissulla.

  VastaaPoista
 2. Possun elämä on yhtä seikkailua. Mummon käy ihan kateeksi, vaikka taitaa mummo olla tyytyväinen, tasaisen harmaaseen elämäänsä. Se rauhoittaa.

  VastaaPoista
 3. Kuuluupa hyvinkin. Koiranpentu ei suostu olemaan hiljaa. Käki kukkui eilen niin kauan että elän varmaan ensi vuosituhannelle asti.

  VastaaPoista
 4. Jee, lisää näitä, ihan parasta! ;)

  VastaaPoista
 5. islannissa ihan barasta tarkoittaa kuulemma yök ällöä ;D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!