Uusi vuosi, uusi kujeet. Possu lopettaa kaiken hötkyilyn ja säntäilyn, ja koettaa elää leppoisaa, rauhallista elämää ;) Tuskin jaksaa kauheesti leikkiä laihduttajaakaan, mutta jos tavallinen possuelämä kiinnostaa, niin tervetuloa blogiin!

lauantai 14. toukokuuta 2022

Hukkakaloreita

 Välillä tulee hukkakaloreita. Ne ärsyttää eniten. Hukkakalorit tulee siitä, kun joutuu syömään jotain sellaista "herkkua", mitä joku tarjoaa, ja kohteliaisuudesta joutuu syömään, vaikka ei ees tykkää. Esimerkiksi :

-torttuja (pahoja - luumuhillo ei passaa yhtään yhteen voitaikinan kans, voitaikina sopii yleensäkin paremmin suolaisiin pasteijoihin, kuin jonkin makeen kans yhteen

- donitseja (sopii vain hiuslenkiksi, syötävät donitsit maistuu ällön keinotekoiselle)

- Pullataikinaan tehty marjapiirakka (vaatii ehdottomasti murotaikinapohjan)

- munkit, etenkin kuorrutetut, ei sovi kuorrutus sitten yhtään munkkiin

- suklaa, mikä on pilattu : salmiakilla, suolalla, lakritsilla (fazerin sininen on parasta ihan sellaisenaan, hyväksyttyjä lisiä on marianne-, mustikkatäyte, appelsiini)

- kaupan valmiit kääretortut/täytekakut tai yleensäkin kaupan leivonnaiset, keksit menee, jos on hyviä

- kaikki vanhat leivonnaiset, pitää ymmärtää leipoo sen verran vähän ettei jää pilaantuvia pakkosyötettäväks toisille


On varmaan muitaki, mut ei jaksa enää kirjottaa. Nukku-Matti kävi jo heittämässä hiekkaa silmiin (hui, sensuroimaton väkivaltainen kohtaus Possun tekstissä..!!!)

6 kommenttia:

 1. Tiukat vaatimukset, printtaa ne paperille ja kun joku tarjoaa jotain niin ojennat paperin ja että kiitos vaan;DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jahka saan lopullisen listan valmiiksi. Tää on vielä keskeneräinen. ;)

   Poista
 2. En taida uskaltaa pyytää Possua kahville.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Repun kahvit nyt on ihan eri asia ;) Repun tarjoilut on hyviä ihan jo seurankin puolesta ja se kahviseurahan se on pääasia. ;)

   Poista
 3. Oon niiiin samaa mieltä monesta kohdasta! Mutta tortuista tykkään, täytteellä tai ilman, ja salmiakkisuklaissa on joskus ollu joku hyvä mut ei oo enää. Fazerin sininen on se ihan paras. Pullamarjapiirakkakin menee jos on rahkaa täytteessä.
  Kurjinta on, jos ite ostaa jotain "hyvää" joka osoittautuu pahaksi.

  VastaaPoista
 4. Totta joka sana. Sininen suklaa on herkkua ja marjapiirakat muropohjalla, oi, oi! Toisaalta mitään ei ole pakko maistaa sanoo vain jämptisti: Kiitos, ei! Kannattaa vetäytyä kauemmaksi, mutta miten sitä kahvipöydässä minnekään siirtyy? Pitäisikö heittäytyä kaikettomaksi? Ei voi syödä mitään, ei sovi mikään? Jäisikö vaille ihanuuksia? Toivotaan herkullisia maistuvia tarjoiluja!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!