Uusi vuosi, uusi kujeet. Possu lopettaa kaiken hötkyilyn ja säntäilyn, ja koettaa elää leppoisaa, rauhallista elämää ;) Tuskin jaksaa kauheesti leikkiä laihduttajaakaan, mutta jos tavallinen possuelämä kiinnostaa, niin tervetuloa blogiin!

sunnuntai 15. toukokuuta 2022

Höpö-mittari

 Joskus on kuumeinen olo. Possu on siihen hyvin varustautunut. Possulla on peräti kaksi digitaalista kuumemittaria ajalta ennen ajanlaskun alkua. Joskus kun Possulla on kuumeinen olo, Possu tunkee ne molemmat vuorotellen kainaloon. Eilen ja tänään viimeksi. 

Eilen ne näytti, että Possun lämpö on 34 ja jotain. Yöllä peräti 36. Tänä aamuna taas 34 ja risat. Iltapäivällä 35.  Ööööö... Onkohan possujen ruumiinlämpö yleensä tommonen normaalia alempi? Onko kylmävesiuinti kukaties alentanut pysyvästi ruumiinlämpöä? Vai näyttääkö ne perunoita? Onko ennen ajanlaskua ostettujen mittareiden patterit kenties kuluneet? Missä myydään kuumemittarin pattereita? Ja miten ne vaihdetaan? 

Hankalaa. Perin hankalaa.

Possulla on luultavasti sitten allergia, jos ei kerta kuumetta eikä lunssaa? Koronaa ei ainakaan. Possu on melkein joka päivä käyttänyt tikkua nenässä sen jälkeen kun silmät alkoi vuotaa ja tuli tää lunssaolo.


Mutta kerta kuumetta ei ollut, eikä tikkuunkaan noussut kahta viivaa, niin Possu kävi tänään meressä uimassa. Vesi oli virkistävää.
3 kommenttia:

 1. Fever! Hieno biisi syntynyt aiheesta, bassokuvio maaginen. https://youtu.be/JGb5IweiYG8 Kuumemittarisi on tarkka, siis tasan tarkasti sen kolme astetta pielessä;) Oikeasti, jos saat paremman mittarin niin vertaile niiden lukemia, jos tuo nykyinen on aina saman verran pielessä niin silloinhan se virhe muuttuu merkityksettömäksi.

  Ou jee!! Kevättä lättiin, ulvoo Sus'

  VastaaPoista
 2. Alilämpöä minunkin mittarini mittaavat. Paitsi silloin, kun oli kuumetta. Silloin taas reilusti asteita, kourakaupalla.

  VastaaPoista
 3. Netti tiesi, että digimittari ei oo välttämättä mitannut kuumetta vielä silloin, kun piippaa, vaan sitä kannattaa pitää kainalossa vielä sen jälkeenkin, noin 5 min...

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!